Katalog

Populære filter
6 236 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter
aldente_
aldente_
aldente_·

Oppdater garderoben din med adidas

Dette verdenskjente tyske merket utvikler seg stadig, og kommer hele tiden med nye modeller som de plasserer på øverste hylle i sportsavdelingen.

Blant milepæler i historien til adidas finner du OL i Melbourne i 1956 og 1983, da Horst Dassler dannet sponsorselskapet ISL. Disse samarbeidene satte dem på verdenskartet og den dag i dag overrasker de stadig i både motebildet og sportsmiljøer.

Enten du har en liten idrettspire i vogga eller du selv liker å trene, så vil du garantert finne treningsklær og sko som passer i sortimentet her hos Zalando.

Hold deg tørr og yt ditt beste

Treningsklærne vil holde deg tørr gjennom hele økten. Her finner du fukttransporterende løsninger som trekker fukt vekk fra huden mens du trener, både med hurtigtørkende materialer, pustende mesh og tekstiler. Ved å videreutvikle de seneste teknologiene og hele tiden holde seg i tet, sørger adidas for at du kan konsentrere deg om teknikk og trening.

Det er ikke bare løsningene som viser seg å være ledende motebildet, men også stilen. Finn frem i mylderet av kule klær i dette sortimentet, og føl deg førsteklasses når du skal trene.

Heldigvis lager adidas også fritidsklær. De er så komfortable at du vil bruke dem hele tiden. Ta en klassisk college-genser over en smal jeans eller en myk t-skjorte og kjenn kvaliteten mot huden. adidas vet hva de driver med, og vet hva vi trenger.

Sko for den kresne i adidas-stil

De gode løsningene kommer som perler på en snor fra designerne. Og det er ikke noe nytt. Allerede i Melbourne i 1956 imponerte den tyske produsenten med fotballskoene på fotballbanen. Siden den gangen har adidas videreutviklet sko for forskjellige formål, enten du spiller tennis eller fotball så vil du finne akkurat det du trenger i sortimentet.

De vet at du må ha kontakt med underlaget for å kunne prestere, og har tilpasset yttersålene etter de underlagene du skal ha kontakt med i den idretten du utøver. Deretter vet de at du må ha forskjellig demping etter hvilket underlag du er på, noe de selvfølgelig har sørget for i alle skomodeller. I tillegg trenger du støtte for sidebevegelser i tennis og volleyball, mens du trenger støtte for bevegelse fremover i løpesko. Alt dette ligger i sålene i sko fra adidas og du kjenner kvaliteten i overdelene med en gang du tar på deg skoen. Finn frem til det du trenger her hos Zalando allerede i dag.