Dunjakke dame

Populære filter
136 produkter

Dunjakker til dame som holder stil og varme

Når kulda kryper fram melder behovet for en varm og stilig jakke seg. Her hos Zalando finner du en rekke dunjakker til dame, som sørger for at du både er stilig og varm i vinterkulden.

Dunjakker fås i mange varianter. Lange, korte, tykke eller tynne, innsvinget eller rett. Ikke minst finnes de i mange farger og mønstre. Damedunjakker er både sporty, praktiske og moteriktige. Finn den du liker best.

Med og uten hette, tettsittende eller oversized – her er det dunjakker til dame i alle varianter. Velg den jakken som best komplimenterer din stil her hos Zalando.

Style din damedunjakke

En damedunjakke kan brukes til flere anledninger og forskjellige antrekk og stiler. Det viktigste er uansett å holde seg varm, samtidig som du ser bra ut. Ta for eksempel en svart og lårlang dunjakke med gulldetaljer på glidelåsene. Denne er perfekt sammen med både kjoler, skjørt og bukser.

Sammen med skjørt og kjoler er en jakke med litt ekstra lengde ekstra fin, og den går selvfølgelig også perfekt sammen med jeans. Style den halvlange dunjakken med et kortere skjørt og svarte og lårhøye skinnstøvletter.

Fullfør stilen med en par matchende skinnhansker og et ullskjerf i grått for å gi litt mer dimensjon til antrekket. Varier stilen med sneakers eller en strømpebukse i en sprek farge.

Utfordre komfortsonen

Når du er på utkikk etter en dunjakke til dame er det en gyllen mulighet til å ta noen steg utenfor komfortsonen din. Se etter en jakke med spennende designdetaljer, unike løsninger eller i en spennende farge.

Hva med en mørk beige jakke med ekstra høy og strukturert krage? Denne er perfekt sammen med for eksempel et par hvite, vide bukser og en litt lysere beige strikkegenser under.

Varier stilen med enten boots eller sneakers i komplimenterende farger. Topp det hele med en lue i ull eller en caps i en sprekere farge.