Korte kjoler

Populære filter
2 248 produkter

Korte kjoler for lange kvelder

Enten det er sommer eller vinter, kan korte kjoler lett skli inn i garderoben din. Enten du bruker dem med et par sneakers på sommeren eller med varme strømpebukser og boots på vinteren, så vil de finne sin plass.

Her hos Zalando finner du et stort utvalg av korte kjoler som kan se deg gjennom både hverdag og fest. Og mange av kjolene er klare for begge deler.

Bruk én og samme kjole til en rekke anledninger ved å variere med ulikt tilbehør og sko. Se gjennom utvalget her hos Zalando, og finn den kjolen som best passer til deg og din livsstil, enten det er til sommernatta eller festkvelden.

Farger i fleng med lårkorte kjoler

Kanskje er du bare på utkikk etter den lille sorte, men her hos Zalando er mulighetene så mange flere. Du finner selvfølgelig også den lille sorte om det er det anledningen krever. Den kan du uansett aldri slå feil med.

En lårkort kjole i hvitt med blondedetaljer er perfekt til sommerhalvåret, og fin med både sneakers og hæler, alt etter hva som ligger foran deg. En grønn skjortekjole med lange ermer og snøring i livet er perfekt til både julemiddagen og kontoret. Bare varier med tilbehør, som for eksempel store gullsmykker til jul og en stilig klokke til jobben.

Vil du gjøre det enda mer spennende kan du velge en lårkort kjole med blomstermønster. Denne er perfekt til ferieturen, og er like fin med joggesko og en denimjakke over som med gladiatorsandaler og store solbriller.

Kort og godt

Mange av de korte kjolene som du finner her hos Zalando er ikke bare fine når det kommer til stil, men også med tanke på miljøet. Bærekraft er viktig, og det gjenspeiler også utvalget vårt.

Du kan enkelt finne de bærekraftige alternativene våre ved å legge på filter på søket ditt, slik at du bare får opp de beste alternativene. Du kan også velge mellom ulike typer bærekraft når du søker, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg.

Velg for eksempel kjoler laget med resirkulert polyester eller økologisk produsert bomull. Da velger du produkter som er resultat av mer miljøvennlige produksjonsmetoder, med mindre utslipp og redusert vannforbruk, noe som bidrar til å ivareta både jord og ressurser, noe verden har begrenset tilgang til. Se gjennom utvalget av bærekraftige korte kjoler her hos Zalando, og gjør det både kort og godt.