221 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Juicy Couture er et frisk, moderne og luksuriøs mote fra USA! Det eksklusive merket ble etablert i 1997. De motebegeistrede venninnene Gela Nash-Taylor og Pamela Skaist-Levy bestemte seg for å skape en myk og koselig treningsmote som i tillegg skulle være hverdagslig. Raskt forstod de to hva jenter og kvinner ønsket seg: fargerike elementer, kreative trykk og ikke minst en touch av luksus. Juicy Couture er et must for alle stilbevisste fashonistas! Kule t-skjorter, fantastiske kjoler, trendy skjørt og bukser har alle sine egne detaljer. Prøv et antrekk som til og med i de mest hverdagslige situasjoner bevarer et lite stykke couture!

Juicy Couture - glamor og stil i friskt design

Det er ikke uten grunn at dette er blant favorittmerkene til stjerner som Cameron Diaz, Jennifer Lopez og Paris Hilton. På Zalando får du muligheten til å ta et dykk i en fantastisk moteverden. Sko fra Juicy Couture er selvsagt sterkt ettertraktet også i Norge, mens kjolene deres vil ta pusten fra deg. I tillegg til solbriller og bademote har Juicy Couture også smykker som etterhvert har høstet mange fans. Som et ekte premium merke kan ikke Juicy Couture være foruten en stilig skokolleksjon, hvilke oppviser like mye klasse og elegans som resten av kolleksjonen. Følg med på det aktuelle utvalget av Juicy Couture i nettbutikken!

Ingen skjulte kostnader.

Gratis frakt!

Gratis retur av varer innen 30 dager!

Vår kundeservice hjelper deg med spørsmål om mote eller handel på Zalando. Kontakt 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Bikinier

Flipflops

Cocktailkjoler

Strandtilbehør

Juicy Couture: Glamorøs og morsom mote fra LA

Juicy Couture er et merke for livsglade og stilbevisste jenter. De iøynefallende plaggene har et glamorøst og lekent preg med sterke røtter fra Los Angeles. Trendsettere verden over har fått øynene opp for de hotte moteklærne, og ethvert design fullføres med en overraskende vri. 

Velurdressene som stadig er like aktuelle

Produktene har et unikt særpreg som du kan bruke til å uttrykke personligheten og stilen din på en uanstrengt måte. Du finner et stort utvalg av alt fra knallrosa sandaler til 90-talls inspirerte joggeklær. Merket ble berømt for sine hippe og retro joggedresser i velur, og velurdressene er like aktuelle den dag i dag. 

De deilige, myke joggeklærne har hatt stor suksess både på catwalken og i hverdagen, og plaggene inviterer til leken, laidback luksus. Dette er slett ikke noen vanlig kosedress. Den gode kvaliteten og det detaljerte designet, stiller klærne i særklasse. Juicy Couture har de perfekte plaggene og skoene for deg som vil omfavne urban og trendy streetstyle. 

I dag er streetstyle så trendy at du kan tenke på bygatene som din egen, private catwalk. Kjør stilen fullt ut og bruk både genser og bukse i velur. 

Kombiner klærne med store øreringer og chunky sneakers for å få en helhetlig look. Du kan variere og skape kontraster i antrekket ved å bruke velurgenserne til jeans eller maxiskjørt. Antrekket får straks et mer feminint preg ved å finne frem sandaler fremfor sneakers, samtidig som et par svarte ankelstøvletter i skinn gir deg en rocka look. Du skaper nemlig en helt unik vri på antrekket ved å kombinere ulike materialer, som for eksempel skinn og velur. 

Det er bare fantasien som setter grenser når gaten blir din catwalk

Det er ingen grunn til å gjemme vekk favorittklærne til fine anledninger. Grip dagen og gjør enhver dag til en mulighet til å leve ut motedrømmene dine med råe antrekk fra Juicy Couture. Merket har mye mer å by på enn bare velurdresser. I dag kan de friste fashionistaer med store og varierte kolleksjoner med sko, vesker, solbriller, badetøy, smykker og mye annet. 

Alle produktene er designet i en leken stil, og det er det som gjør Juicy Couture så spennende. Plaggene har masse attityde og passer ypperlig for jenter som ikke er redde for å blande vågal mote med personlig stil. Vi elsker å utforske alle de morsomme kolleksjonene, og selv basisplagg har en unik detalj eller touch som skrur opp temperaturen på antrekket til superhett på et blunk.