Jeansjakker til herre

Populære filter
304 produkter

Jeansjakker til herre passer både til hverdags og til fest

En klassiker som neppe går av moten. Jeansjakker til herre har vært et must i enhver herres garderobe siden sin spede start som en arbeidsjakke i USA. Den er enkel å kombinere med alt det andre du måtte ha i garderoben din og går både til andre tekstiler og til litt røffere skinn.

Ta stilen i hverdagen tilbake og hiv den over en frisk sommerskjorte eller bare over en røff t-skjorte når det blir varmere ute. Jeansjakker er også stilige utenpå høyhalsede gensere som gjerne er tykke og strikket. Du finner helt enkle jeansjakker og også dem med et tykkere fôr innvendig.

Farger og form forandrer aldri den gode olajakka

Jeansjakker er så innarbeidet i den norske garderoben at du finner forskjellige ord for den i forskjellige dialekter. Flere steder på Østlandet kalles den bare for olajakka, mens andre steder er det populært å kalle den dongerijakke. Uansett hva du kaller den, er stilen og uttrykket nesten det samme, alt etter hva du kombinerer den med.

Det er også gledelig at de forskjellige merkene som syr jeansjakker for herre, tar hensyn til at du og jeg liker forskjellige farger og former, og derfor kan du finne en jeansjakke i alt fra helt hvit, gjennom alle blå- og gråtonene, og helt til den svarte jeansjakka. Finn frem til din fargefavoritt i bredden av stilige jeansjakker, slik at du trives med valget ditt.

Sett sammen dongeri med dongeri, eller velg deg noe helt annet til, som chinos eller skinn. Jeansjakker går egentlig til alt. Og med praktiske lommer til hendene og lommer på brystet, har du god plass til det viktigste.

Bærekraft fra bomullskapsel til ferdig jeansjakke

En jeansjakke er laget hovedsakelig av bomull som gjør den både myk og formfast samtidig. Og det beste er at designerne er mer og mer opptatt av hvordan denne bomullen kommer seg fra jordene til tegnebordet og symaskinene. Her støttes en miljøvennlig dyrking av selve blomsten, slik at det brukes mindre vann og ingen skadelige plantevernmidler. Dermed blir fottavtrykkene våre mindre nå når vi kjøper en jeansjakke enn før.

Det tenkes bærekraft rundt hele produksjonen og helt ut til deg. Og merkene som lager jeansjakker er mer og mer bevisste på å bruke opp all bomullen, og ikke la tekstiler og andre materialer gå til spille underveis i produksjonen.

Så er det bare å slenge jeansjakka over favorittantrekket ditt og gå ut. Du passer inn nesten overalt med en stilig jeansjakke.