Katalog

Populære filter
1 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Bertoni – stilren mote for menn

Det danske merket Bertoni ble etablert i 1972, og har hatt stor suksess med sine moteriktige og klassiske skandinaviske plagg. Kolleksjonene er blitt utvidet fra å kun inneholde bukser, til å bli en komplett garderobe for herrer.

I dag tilbyr Bertoni alt fra varme kåper til lette t-skjorter. Skulle du ha behov for en ny dress finner du også dette hos Zalando.

Plaggene er av god komfort, høy kvalitet og har et stilrent uttrykk – perfekt for en hektisk dag enten hjemme eller på jobben. Her hos oss finner du et stort utvalg av Bertoni plagg som passer inn i hverdagen.

Komfortabel og allsidig herremote

Moderne, minimalistisk og nordiske linjer kjennetegner kolleksjonene fra Bertoni. Dette er plaggene som passer for deg som er opptatt av sofistikerte linjer og allsidighet i klærne dine. Kolleksjonene består av plagg som kan brukes både i hverdagen og i formelle sammenhenger, og flere av plaggene kan kombineres for å skape et mer eller mindre formelt uttrykk.

En ensfarget skjorte er et nøkkelplagg i enhver herregarderobe. Skjorten kan brukes sammen med en dressjakke og slips i formelle tilstelninger, med en enkel blazer på jobb, eller sammen med et par jeans i hverdagen. Skjortene fra Bertoni har en god passform, og sklir rett inn i garderoben din.

Et annet nøkkelplagg i herregarderoben er penbuksen, og også her tilbyr Bertoni bukser med et klassisk snitt og en god passform. Kombinert med en skjorte eller en langermet genser, passer disse både i hverdagen og på jobben. Du kan også trygt velge disse buksene i sosiale lag som dåp, konfirmasjon og bursdager.

Herremote som varer år etter år

Med fokus på komfort og kvalitet byr Bertoni på plagg som varer år etter år. Bukser, t-skjorter og skjorter har det klassiske og tidløse designet som gjør de til plagg som varer sesong etter sesong, år etter år.

Er du på jakt etter noe nytt som virkelig kan vare tidens gang, er Bertoni et sikkert valg. Plaggene er moteriktige i dag, neste sesong og neste år – de går ikke ut på dato, og med sin høye kvalitet kan du være trygg på at plaggene tåler daglig bruk.

Kåper og jakker brukes gjerne år etter år, og gjerne over flere sesonger. Dressen brukes kanskje noen få ganger i året, og kun ved spesielle anledninger, avhengig av hvilken jobb du har. Å ha slike nøkkelplagg som ikke går av moten etter å ha brukt dem én gang, er både praktisk og miljøvennlig.