Klokke herre

755 produkter

Det er ikke så mange smykker til oss gutta, dessverre. Men, ikke fortvil. Det er derfor det finnes så mange ultra-stilige klokker å velge mellom! Klokker til herre har alltid vært et stort marked, men kanskje forbeholdt de med veldig tykke lommebøker. Sånn er det ikke lenger!

Klokker til herre for alle som vil heve stilen

Smykker og tilbehør er ikke noe vi snakker så mye om til menn, men stilige klokker til herre er noe av det aller beste du kan bruke for å heve stilen din til enda et nivå. Her finnes det så mange merker, stiler, funksjoner og variasjoner å velge mellom, at det er til å bli svimmel av. Noe av det som kanskje er aller best, er at det finnes både nye og gamle merker her hos oss, og selv om de mest kjente navnene kanskje holder seg på et ganske høyt prisnivå, finnes det også klokker til herre som har et like høyt kvalitetsnivå, men som ikke lar deg betale like mye bare for navnet. Sjekk ut klokker til herre fra navn som Kiomi, YourTurn, Timex, Skagen, Michael Kors og mange fler!

Rett stil til rett tid, med Zalando

Mote og trender er for oss gutta også, og for at alt skal være komplett, må du ha den rette klokken på plass. Det er ikke vanskelig å velge den som passer deg heller, for her på Zalando finner du klokker til herre som passer alle anledninger. Ha gjerne noen å velge i - alt passer ikke like godt til alle anledninger, og ikke minst trenger du flere klokker avhengig av hvilken stil du velger. Vi har alt fra Diesel til Armani og Timberland, så du trenger aldri være i beit for et ur, med litt hjelp fra Zalando.no.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Nike fotballsko

adidas fotballsko

Aktivitetsarmbånd