Katalog

Populære filter
101 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Svensk denim-mote til folket! Nudie Jeans er en klar favoritt, og har vært det lenge, for oss som bare elsker olabukser av god kvalitet med god passform. Det er ikke lett å finne jeans som sitter skikkelig, men det er fullt mulig med dette merket. Det Gøteborg-baserte merket er blitt et velkjent navn som ligger på topp blant de aller beste jeansene du får tak i.

Karakteristiske Nudie Jeans

Nudie Jeans er skapt for å brukes, og som merket selv sier, jo lenger du bruker olabuksene dine, jo mer blir de helt unike og karakteristiske. Denim er et stoff som bare blir kulere med tiden, og det er du som former dem med din livsstil og bruk. Dette merket er ikke kommet for å være en trendskaper, eller følge andres trender, men for å lage jeansene du bare elsker. Deres inspirasjon til design og mote kommer ikke fra catwalks, men handler om å være et personlig plagg. De jobber mye med det å bruke denim som materiale, og benytte stoffets egenskaper for best mulig resultat.

Nudie Jeans i topp kvalitet

Her hos oss finner du et stort utvalg klær og bukser fra Nudie Jeans, både for damer og herrer. Du finner også mange ulike jeansmodeller, så du kan virkelig finne den som passer stilen og figuren din best. Enten du digger løstsittende eller tettsittende bukser med høyt liv. Kombiner gjerne jeansene dine med skjorter eller gensere fra samme merke, for en avslappet stil. Det oser kvalitet og godt håndverk av alle disse plaggene. I over 15 år har dette merket gitt oss våre favorittbukser, og det virker ikke som de kommer til å gi seg med det første. Nå kan du investere i noen skikkelig gode olabukser som du vil ha mye glede av.

Kjøpes ofte sammen med