Turtleneck

Populære filter
728 produkter
mc.cloudd
mc.cloudd
4 produkter

Det magiske med en god turtleneck

En turtleneck er et nøkkelplagg i garderoben, som tilfører ethvert antrekk noe ekstra, gir deg komfort og i tillegg utstråler styrke og selvstendighet. Det er noe med høyhalsede gensere som gir et diskré uttrykk, men også distinkt sier, «jeg er selvsikker». I vår nettbutikk finner du plagg med turtleneck til barn og voksne med både romslige og mer tettsittende rullekrager. Her er det mye å velge mellom, alt fra tynne og lette topper uten ermer, til romslige og varme strikkegensere.

En høyhalset genser er et basisplagg med stor effekt

Den klassiske langermede turtleneck-genseren passer like godt alene som under en annen genser, vest eller jakke. Å kle seg i helsvart er et tidløst motetriks, som er en enkel måte å sette sammen et antrekk som ser gjennomtenkt og elegant ut. En genser med turtleneck er perfekt for en slikt monokromatisk klesstil. Du kan bruke det samme trikset med en annen farge også. Velg bukser i en lignende nyanse som overdelen, og du har et kjempekult antrekk. Om du er mer glad i nedtonede farger, er en klassisk turtleneck i kombinasjon med plagg i nøytrale farger flatterende og ikke minst allsidig. Det passer til alle situasjoner, uansett om det er på jobb, fest eller en date.

I årstidenes overgangsperioder er en høy hals en god redning. Har du et kult antrekk det er for kaldt til å bruke? Bruk en høyhalset genser under. En høy hals kan være et fint basisplagg som gir et statementplagg oppmerksomheten det fortjener. Kombinasjoner av høye og lave krager bryter opp og tilfører en ekstra interessant dimensjon til antrekket ditt, så her er det bare å prøve deg frem.

Oppdag kjoler, ponchoer og vester med høy hals

Rullekragen er ikke kun forbeholdt gensere. En kjole med høy hals er komfortabelt og elegant. Pynt den opp med et flott smykke og høye heler til fest, eller bruk den med joggesko og jeansjakke i hverdagen. En enkel måte å gjøre et enkelt antrekk mer interessant på, er å ta en høyhalset vest eller poncho over en enkel skjorte eller t-skjorte. Plagg med høy hals åpner for nye enkle måter å lage flotte antrekk på kort tid, det elsker vi.