Katalog

Populære filter
6 981 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Ut i verden med en stilsikker stil i klassiske Hugo Boss

Fra hverdagsklær og jobbantrekk, til stilsikre aftenantrekk. Du kan fylle garderoben med klær til alle anledninger med Hugo Boss. Denne tidløse klassikeren designer klær til alle aldre med et sterkt fokus på skreddersydde detaljer. Du finner det igjen i snittet og i de trendsettende smarte løsningene, akkurat det lille ekstra som gjør at du velger Hugo Boss igjen og igjen.

Hugo Boss tar sikte på å designe klær både for kvinner som vet hva de vil ha og til aktive menn som trenger klær til enhver anledning. Derfor er kolleksjonene fra Hugo Boss allsidige og klassiske. Stilen fra Hugo Boss passer til alle, og kanskje spesielt for deg som liker å gå foran. De moderne, skreddersydde detaljene i hverdagsklær gjør at dette er et merke for trendsettere så vel som klassikeren. Den elegante stilen er likevel det som skinner gjennom, og som gjør at du kjøper plagg som kan brukes igjen sesong etter sesong.

Fra topp til tå

Hos Hugo Boss finner du lekre klassikere som stilsikre skjørt og dressbukser med elegant tilbehør, som smale belter og stilige sko. I kolleksjonene til Hugo Boss finner du alt du trenger fra topp til tå. Selv om dette merket er viden kjent for sine stilige dresser, finner du flere basisplagg som passer til det meste, som poloskjorter og t-shirts, klassiske bluser og skjorter som kan brukes like godt til penbukser som til jeans. Løsningen er selvsagt å ha mer enn en i garderoben, slik at du alltid er klar til hva det enn måtte være.

Det at Hugo Boss virkelig har sans for de skreddersydde detaljene kan du finne igjen i de klassiske mansjettene, som holder skjorteermene dine på plass rundt håndleddet. Spranget er kanskje stort fra mansjetter til hettegenser med trykk på ryggen, men det mener ikke Hugo Boss, som gjerne vil fullføre garderoben din med en klassisk stil som gjennomsyrer alle aktivitetene dine. Derfor er det lett å fylle alle behov, om det er jobb, til fest eller fritid, med plagg fra Hugo Boss.

Se bare på det lekre silkeskjerfet, den solide, klassiske klokken og de trendsettende solbrillene. Her er det lett å fylle garderoben med mer enn lekre bluser eller skjorter. Sett sammen antrekk og detaljer til hverdags og fest med de smarte detaljene, som du finner i denne kolleksjonen.

Egen barnekolleksjon med stilige klassikere

Det er ikke bare voksne som kan nyte Hugo Boss sitt øye for skreddersydde detaljer. Her finner du også stilige, allsidige klesplagg for aktive barn.

Varme vinterjakker eller kule gensere til minsten som liker å leke. Se på vinterjakkene i forskjellige glade farger som du kan kombinere med en kul, varm lue og et par gode sko. Også minsten kan kles fra topp til tå i kvalitetsplagg fra Hugo Boss.

Bare kolleksjonen med sko og støvler er proppet med lekre detaljer. Med solide såler av gummi eller syntetiske yttersåler, holder de barnet på beina mens det er i full aktivitet.

Kolleksjonen har også morsomme detaljer som smokker i lekre farger og barnekopper til den aller minste.