Jakker herre

Populære filter
3 883 produkter

Jakker til herre som kombinerer stil og individualitet

Dagens jakkemoter byr på mange vakre stiler for alle årstider. Gi plass til allsidige jakker til herre i garderoben din – med alle de ulike modellene og stilene som er, vil du garantert finne en som passer deg.

Stilige jakker er en viktig del av garderoben, da man faktisk viser fram sin beste side med et gjennomført antrekk. Ikke nok med det, en jakke til herre er det perfekte tilbehøret for å nyte den kaldere årstiden med stil. Man kan vel kanskje si at en god jakke er en nødvendighet. Med alle de ulike stilene, forskjellige materialene og andre funksjoner som en jakke har, blir den til et praktisk og funksjonelt plagg.

Herrejakkens utvikling

Hvis vi ser tilbake over tid kan vi se hvordan dette plagget har utviklet seg – det har blitt kraftig forbedret når det gjelder komfort og varmeisolasjon. Dessuten ble lange herrejakker før i tiden sett på som noe mer staselige. De ble forbundet med stil og individualitet. Og vi ser i dag at lengre jakker fortsatt bærer et sterkt preg av eleganse.

Jakker til menn kommer i mange forskjellige former. Gjennom årene har forskjellige stiler, stoffer og funksjoner blitt utviklet og forbedret for å skape herrejakkene vi kjenner og elsker i dag.

En herrejakke til enhver anledning

En type jakke som har eksistert en stund er parkas. Den er ofte fôret med tykk pels eller syntetisk materiale og har et utvendig stoff som vanligvis er vannavvisende. En parkas over en genser, med ankellange dressbukser i grå og hvite nyanser, gir en myk, urban stil som er flott å slappe av i.

En mer moderne type jakke som har blitt populær i det siste er pufferjakken. Den har ofte et syntetisk yttermateriale og fôr av dun eller annet materiale. Pufferens dristige silhuett skiller seg ut helt av seg selv.

Et veldig varmt materiale er fleece. Stoffet er selvsagt en fleecejakkes viktigste komponent. Polyester brukes til å lage fleece, som har en smidig, behagelig følelse. Den beste vinterjakken for deg er definitivt en fleecejakke, hvis varme og komfort er dine høyeste prioriteter.