Snowboard- & Skiklær

Populære filter
1 104 produkter

Topp Snowboardklær & Skiklær til dine vintereventyr

Er det noe vi nordmenn elsker, så er det fjellet – enten for å stå på ski, snowboard eller bare beundre de fantastiske snødekte toppene. Men det er noe vi tilsynelatende liker like så godt, og det er mote.

Hos Zalando vil du finne både funksjonelle og moteriktige outfits for fjellet og snøen. Skli ned bakkene i varme og stilige skidresser, med likeså stilig tilbehør.

Ta på deg nye utfordringer i bakkene, eller til fots – med de perfekte snowboardbukser, eller de mest behagelige vinterstøvler, har du ingenting å frykte. Finn det beste sportstøyet for din vinteraktivitet, i tøft design, og med de aller beste materialene.

Behagelige alpinklær starter underst

Kos deg i de snødekte bakkene, men kle deg deretter – valget av plagg er faktisk avgjørende. Velvalgte alpinklær starter først og fremst med det du tar på deg underst. Undertøyet bør være pustende, mellomlaget skal holde deg varm, mens topplaget skal holde deg tørr og være vindtett.

For eksempel bør langrennsløpere bruke syntetisk superundertøy, mens ull er ideelt for snowboard og fjellturer til fots. Skjønt her, svetter man mindre, og klærne bør kunne holde deg varm. I vårt omfattende sortiment, finner du også sportsundertøy med tettsittende passform og fuktighetskontroll, for å garantere at du har det komfortabelt når du er utendørs.

Tilbehøret er like viktig på fjellet

Når det er på sitt kjøligste, er dessuten luer, hansker og votter like viktig. Kult og praktisk tilbehør vil på samme måte gjøre at du føler deg komfortabel, varm og ikke minst trendy.

Snowboardere og skiløpere har litt forskjellige behov når det gjelder håndbeskyttelse. Som et resultat, velger de fleste snowboardere votter fremfor hansker, og foretrekker litt varmere design.

Luer utgjør en viktig funksjon, da den hjelper kroppen med å holde på varmen og beskytter hodet og ørene mot iskalde vinder. Her kan du finne de beste bomber-luene og ørevarmerne, som holder deg trygg og varm, slik at du kan nyte puddersnøen i stedet for å måtte krype inn i nærmeste hytte og foran en peis.