Løpesko til herre

Populære filter
447 produkter

En perfekt løpesko til herre gir fantastiske opplevelser i terrenget

Løping er en populær sport, fordi det er en aktivitet som kan gjøres når som helst på året. Du kan løpe i praktisk talt all slags vær og i hvilket som helst terreng – du trenger bare riktige sko. Det produseres løpesko for enhver fot, som sørger for at alle kan ha glede av sport, enten det er jogging, power walking eller fjellvandring.

Du vil finne alt fra lette løpesko, med forbedrede mellomsåler og maksimal demping, til sko med innovativ teknologi – alle ment for å gi deg en god opplevelse. Videre finnes det løpesko til herre i et bredt fargespekter, og med forskjellige design.

Fordi ingen føtter eller smaker er like, tilbyr Zalando et variert utvalg av løpesko fra de mest anerkjente merkene. Her vil du finne sko for alle typer føtter, løpestiler og smaker. Er du ute etter ditt første par joggesko – da har du kommet til rett sted.

Velg en joggesko for menn som vil drive deg til seier

Når du ser etter joggesko, bør du ha noen kriterier i tankene. Kjøp et skonummer større enn normalt, for å kunne gi føttene dine ekstra plass for å hindre blemmer og sår. I tillegg bør du velge sko etter terreng. Løpesko for mark er perfekt for jogging i hardt, eller skiftende terreng.

En viktig faktor er vekten på skoene når du løper. Man merker fort forskjellen. Heldigvis er dagens løpesko lette og behagelige. Skaderisiko påvirkes i stor grad av løpeskoens kvalitet, demping og materialstruktur.

Joggesko for menn med banebrytende løsninger og materialer, vil gi deg en behagelig opplevelse. De med pustende materialer, som for eksempel mesh, gir god ventilasjon, og hindrer svette og fuktige føtter.

Sjekk din pronasjon før du velger joggesko

Du kan vurdere din pronasjon ved å tråkke på et jevnt underlag med våte føtter. Fotavtrykket ditt indikerer hvilken type fotbue du har, og dermed hvilken type løpesko du bør velge.

En lav fotbue innebærer overpronasjon, som oppstår når foten din svinger for mye innover. Da trenger du sannsynligvis en sko med en hardere innside. Sko med buet såle er nødvendig hvis du har en normal fotbue. Underpronasjon, eller supinasjon, indikeres av en høy bue. Foten roterer utover i denne stillingen, så velg en sko med høy demping og en buet såle.

Nå har du en viss innsikt i hvilken type sko du trenger for å kunne utøve din favorittaktivitet uten skader. Start din skojakt i dag, og forbered deg på å nyte hvert steg fram til seier.