Shorts til herre

Populære filter
1 372 produkter

Shorts til herre for alle uttrykk

En shorts er ikke bare en shorts. Du kan oppnå en mengde forskjellige stiluttrykk med enkle varianter og detaljer, så du lekent og lett kan skreddersy din personlige stil, selv når sommersola melder sin ankomst og det er på tide med et par kortbukser.

Du trenger heller ikke å gå på kompromiss med komforten din. Ta for eksempel en shorts laget med polyester, viskose og elastan. En slik shorts gir deg en behagelig passform, og med det rutete mønsteret er du fullt rustet til å vise personlighet i full, selvsikker komfort.

Du kan også personliggjøre shortsen alt etter hvilken overdel du går for. Velger du en løstsittende t-skjorte med grafikk får du et mer tilbakelent uttrykk, og går du for en poloskjorte får du en per polert og raffinert look.

Herreshorts for trening og restitusjon

Det er vel få ting som er mer nødvendig for treningsøkta enn en god treningsshorts. Her hos Zalando finner du herreshorts som kan se deg gjennom både harde økter på treningsstudioet og gjennom de avslappende timene etter endt økt.

En herreshorts i sweatmateriale av bomull og polyester gjør seg utmerket sammen med en avslappet t-skjorte, tennissokker og tennissko. Her kan du både ta turen til trening og slappe av hjemme på sofaen – og alt der imellom.

Du finner også shortser i sweat materiale i spreke farger – som for eksempel rosa – som er perfekte til både aktivitet og restitusjon. Og så får du ha stilen din i behold også.

Bærekraft og mote i ett

Her hos Zalando er vi alltid ute etter å gjøre en innsats for miljøet, og derfor har vi også gjort det lettere for deg å ta bærekraftige valg når du handler hos oss. Det er bare å se etter det grønne bærekraftsmerket vårt når du blar deg nedover produktsidene, eller så kan du enkelt og greit filtrere søket ditt til å bare inkludere de bærekraftige alternativer – alt etter hvilke miljøfaktorer du er mest opptatt av.

Du finner for eksempel shorts til herre laget med resirkulerte materialer, som blant annet polyester, noe som er med på å redusere utslipp og som sparer på ressurser. Du kan også finne shorts produsert av økologisk produserte tekstiler, som for eksempel bomull. Slike produksjonsprosesser har et lavere vannforbruk enn tradisjonell produksjon, som igjen er ressursbesparende – bra for produsentene, bra for miljøet og bra for deg.

Se gjennom utvalget av bærekraftige shorts til herre her hos Zalando, og finn plagg som støtter opp om både din personlige stil og miljøet. Enkelt og greit.