Kortermede skjorter til herre

Populære filter
957 produkter

Oppdater garderoben din med en kortermet skjorte til herre

Kortermede skjorter er kommet for å bli, og godt er det. Enten du skal på kontoret, på fest, på skolen eller på kafé, er en kortermet skjorte prikken over i-en på ditt antrekk, samtidig som den gir deg den avslappede komforten som en vanlig t-skjorte ville gjort.

En herreskjorte med korte ermer kan styles opp til formelle anledninger og dempes ned til de uformelle. De anvendes like godt til dressbukser og chinos som til jeans og shorts. I vårt brede spekter kan du finne hvite kortermede skjorter i 100% bomull som gir det skarpe og pyntede uttrykket, og i andre materialer og mønstre som gir en mer avslappet og sommerlig look.

En kortermet skjorte i en nøytral fargetone, som hvit, blå, sort eller grå vil du nok aldri kunne gå lei av. På zalando.no kan du se vårt store utvalg og finne et eksemplar som passer deg og ditt uttrykk best.

Slik styler du en herreskjorte med korte ermer

Som tidligere nevnt, kan en kortermet skjorte brukes til de fleste anledninger og styles med de fleste underdeler, og er et perfekt sommeralternativ til den langermede varianten. Her er det bare fantasien som kan stoppe deg.

Selv om en kortermet t-skjorte er et sommerlig plagg, skal den helst bare ha de to øverste knappene åpne for å bevare det elegante uttrykket. Hvis du føler deg ekstra festlig, kan du pynte en hvit herreskjorte med korte ermer og et tynt slips, men det er virkelig ikke nødvendig. Når det gjelder de andre fargene og stilene, gjør skjortene seg best helt uten slips. Du er like stilig likevel. Hos Zalando sine nettsider gir vi deg forslag til hvilke plagg og hvilket tilbehør som går hånd i hånd med den kortermede skjorten du velger til degselv.

På zalando.no finnes noe for alle

Fordi alle mennesker er forskjellige, velger Zalando å ha et enormt utvalg av klær. En kortermet skjorte kan passe like godt til din bestefar som til deg eller din sønn, for spekteret er så variert.

Vi har herreskjorter med korte ermer som passer enhver persons unike stil, fra en skater som følger street style trenden til en som må kle seg formelt i en kontorjobb, og i tykkere til lettere stoff og materialer. Husk at vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp, slik at du får anledn