Fleece vester

Populære filter
59 produkter

Trendy fleece vester med isolerende effekt

Fleece er en folkefavoritt for alle som ønsker å beholde varmen, samtidig som fleece føles mykt og pelsaktig. Det var først på 90-tallet fleece vester ble populære, men også mange andre plagg laget av fleece til både voksne og barn.

Formålet med fleece var å kunne tilby et yttertøy som ikke bare sørget for den gode varmen som fås av ull, men også verdien i et mykt og behagelig materiale som ikke klør. Du finner derfor et bredt utvalg av fleece vester hos Zalando.Polyestertypen polyetylentereftalat er det vanligste materialet som brukes i fleece. Dette er syntetisk isolerende, i kombinasjon med andre syntetiske fibre. Du kan selvsagt finne mer bærekraftige materialer som gjerne er resirkulerte.

Vester i fleece til enhver anledning for damer, herrer og barn

Det fine med fleece er at du finner vester i fleece til både damer, herrer og barn. Det kan brukes til fritid og på jobb. De er ganske praktiske når du skal hente og levere barna til skolen eller barnehagen. Fleece holder på varmen, men er også lett og behagelig. Ungene kan for eksempel kose seg på lekeplassen på mildere dager med slike vester i fleece. Disse fungerer også fint under en vinterjakke.

Fleece har fukttransporterende egenskaper, som er en fordel når man er i aktivitet. Den lar nemlig fuktigheten fordampe, mens den blokkerer fuktigheten fra utsiden. I tillegg er dette et maskinvaskbart plagg, som du kan ha i lang tid.

Ikke bare holder plagget deg varm, komfortabel og produktiv. Det passer også til det du har i garderoben din. En fin fleece vest passer til og med over skjorten på kontoret, som et mer uformelt alternativ til dressjakken. Du holder deg varm, mens du ser bra ut.Fra fritid til sport

En flott vest passer utmerket til en matchende bukse i samme farge. Gå gjerne for en motsatt farge på en hettegenser og et par med sneakers som matcher genseren igjen. Topp stilen med et par med sorte solbriller.

Dersom du fryser lett på beina, gå for en skibukse eller en annen type fôret bukse med en tykk genser under vesten. Hvite sneakers passer utmerket dersom du har sort genser og bukse.Gå for et turantrekk med en slik vest og en treningsgenser under. Bruk det gjerne med en turbukse og et par med terrengsko. Til en joggetur kan du velge en vest i grønt og en t-skjorte i hvitt. Ha en sort treningsbukse og hvite løpesko.