SNEAKER CORNER

Se sneakernyheter, klassikere og mer

Hot Drops

Nike Air Max 200

Sneakernyheter

Nike Air Max 270 React

adidas Supercourt

Nike P-6000

Asics Tiger GEL-KAYANO 5 360

Nike Air Max 270 React

adidas Supercourt

Nike P-6000

Asics Tiger GEL-KAYANO 5 360

Nike Air Max 270 React

Shop nå

Annet som kan interessere deg

Nye utvalgte merker

Trendsneakers under 1100 kr

Oppgrader skohyllen med de seneste modellene.

Se mer

Sneakers & streetwear

Skotrend for herre: Sneakers

Sneakers er en komfortabel skotrend som har de siste årene tatt moteverden med storm. Det som en gang bare var brukt for å forbedre treningsprestasjonen, har nå utviklet seg til den perfekte, casual skoen. Dersom du har planer om å oppgradere skohylla med et par nye kicks, har vi en gladnyhet til deg: Her i vår nettbutikk byr vi et bredt utvalg av markedets hotteste sneakers til herre. Utforsk sortimentet og se om du finner dine favoritter, det har nemlig vi!

Finn ditt favorittpar på nett

Fra sorte og hvite sneakers til spreke modeller med freshe fargekombinasjoner og kule mønstre – velg et par som komplementerer din stil. Sneakers gjør seg like bra til jeansen som i kombinasjon med pynteligere plagg som dresser og frakker. For en stilfull look, perfekt for en kveld ute med gutta, kombiner et par sneakers i semsket skinn med et par mørke bukser og en velsittende skjorte. Gå for kritthvite kicks hvis du ønsker deg sneakers som byr på uendelig mange stylingmuligheter. Bruk dem gjerne sammen med et par indigojeans, et skinnbelte, en enkel kashmirgenser under en ullblazer for en kul hverdagslook. Eller hva med et par statement-sneakers? Det er lite som slår et fargenøytralt antrekk kombinert med oppsiktsvekkende sko.

Vis mindre

Få 10% på din neste bestilling?*

Abonner på Zalandos nyhetsbrev og få 10% på din neste bestilling i tillegg til eksklusive tilbud, ukentlig moteinspirasjon og personlige stiltips direkte i innboksen.

Under Personvern kan du lese mer om hvordan Zalando behandler dine data.