Turbukser

Populære filter
222 produkter

De rette turbukser for store eventyrLegg ut på store og små vandringer med turbukser som gir deg og andre herrer den rette bevegelsesfriheten for å takle terrenget. Om du ønsker noen litt løsere eller mer tettsittende turbukser, og uansett om det er varmt eller kaldt vær, vil du finne en bukse som passer perfekt.

Du skal med de rette buksene for tur, rett og slett være perfekt utstyrt for å nyte omgivelsene du ferdes i. Uansett om det er en shorts for varme dager, eller tights for ekstra isolasjon mot elementene, gjelder stikkord som lett egenvekt og beskyttelse mot uvær når du skal velge blant plaggene i utvalget hos Zalando.

I tillegg til å være spisset mot forskjellige idrettsgrener og utendørsaktiviteter, er det også én ting som står aller øverst når det kommer til bukser for friluft her: De skal være behagelige, bidra til full bevegelsesfrihet og tilby en uslåelig komfort.

 

Rett buksefor turer og enhver utfordring

Når du ser etter en ny bukse for tur, må som med alt sportstøy, en rekke faktorer tas i betraktning. En god shorts er perfekt for den varme sommerdagen, mens når du legger ut på en lengre joggetur vinterstid, bør et par varmende tights være på plass. Og snakker vi ski og snowboard, kommer det med en hel rekke nye utfordringer, der snø og kulde skal holdes ute mens stilen er på topp.

Uansett hvilken stil, og hvilken tur du går for, vil dine nye turbukser holde seg til oppgaven og levere det de skal. De skal være slitesterke, og de skal la deg møte elementene.Tenk som alltid på den rette bevegelsesfriheten for deg. Vit om du ønsker lange eller korte benlengder, eller kanskje muligheten for å zipp-off mellom de to? Deretter kommer detaljene, som ulike beltehemper og lommer som passer deg og din aktivitet.

Mote også for friluftSist lar de seg også kombinere, for en praktisk løsning og moteriktig stil i solveggen. Hva med å ta på treningstights under dine shorts? Mulighetene er mange, med utvalget av friluftsbukser.Med en parkas og et par utvalgte turbukser i en god fargekombinasjon, holder du din motesans ved like. Selv om det skulle blåse mye, snø i mengder eller deilig sol.

Hos Zalando har vi rett og slett samlet et gedigent utvalg av bukser for tur, sport og friluftsliv, slik at du kan finne akkurat den som du er ute etter. Om du skal vandre i fjellet på sommeren, eller suse ned fjellsider på snowboard.