Katalog

Populære filter
34 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Den svenske designsuksessen Sandqvist har ryggsekker og vesker som skiller seg ut med et urbant, elegant design. Enten du skal på jobb eller skole, eller du setter kursen mot skogen, kan du møte hverdagen med stil med Sandqvist sine produkter. Merket lar seg inspirere av skandinavisk natur og landskap, og det gjenspeiles i naturlige farger og funksjonelle produkter.

Sandqvist - et stykke skandinavisk natur

De praktiske, men vakre produktene er stilrene og med interessante detaljer. Sandqvist har et fristende utvalg av vesker, bager, weekendbager, lommebøker og toalettmapper. Fellesnevneren for dem alle er en tilbakeholden, sofistikert stil og høy kvalitet. De lages av slitesterke, naturlige materialer av lær og tekstil, og fargene reflekterer naturlige farger som vi finner ute i de skandinaviske skogene. Svart, brun og grønn dominerer, med friskere innslag av blant annet gul og off white. Det er nettopp dette som gjør produktene så allsidige, og de passer perfekt for damer og herrer med både urban og aktiv livsstil.

Sandqvist - for eventyrlystne og hverdagshelter

Det rene, men lekre designet gjør produktene svært allsidige. De sklir perfekt inn i enhver stil, enten det er sportslig, elegant, rocka eller romantisk. En stilfull veske fra Sandqvist komplementerer hverdagsantrekket så vel som festklærne, og skal du ut på festivaler kan du virkelig sette prikken over i-en på antrekket med en av weekendbagene. Dessuten kan du gjøre stor entré på jobbmøtet, når du lar laptopen skli ut av en av de elegante dataveskene. Uansett om du hører skogen kalle eller du trenger en praktisk bag for å takle hverdagslivet, kan du være sikker på at du finner noe blant utvalget av Sandqvists produkter på Zalando.no.

Andre har også kjøpt