Katalog

Populære filter
28 produkter

Sandqvist – moderne klassikere til urbane eventyrere

Når det kommer til kombinasjonen av stil og funksjonalitet, er Sandqvist nærmest uslåelig. Merket ble grunnlagt i 2004 av Anton – med samme etternavn, og er kjent for elegante og robuste vesker og ryggsekker. Sandqvist henter inspirasjon fra det enkle skandinaviske landskapet, og har i løpet av kort tid blitt kjent for utsøkt kvalitet og detaljorientert design.

Med et sterkt fokus på miljøvennlige materialer og etisk produksjon, jobbes det med å lage produkter som ikke bare ser bra ut, men også gjør godt for planeten. Det er ikke rart at ryggsekker har blitt et ikonisk valg for den moderne eventyreren.

Et annet kjennetegn med Sandqvist, er den tidløse estetikken, som kommer fra de rene skandinaviske linjene. Veskene og ryggsekkene er minimalistiske, men eksepsjonelt funksjonelle – perfekte for de som alltid er på farten, enten det er i byen eller ute i naturen.

Sandqvist-kvalitet og tilbehør som varer

Når du investerer i Sandqvist, investerer du i tilbehør som varer. Her brukes det slitesterke materialer, som økologisk bomull og resirkulert polyester, noe som sikrer at veskene er bærekraftige og holdbare.

En liten titt på disse kolleksjonene, er nok til at du legger merke til det brede utvalget av stiler og farger. Det finnes noe for enhver smak, fra klassiske ryggsekker, perfekte for turer i skogen, til elegante skuldervesker som passer perfekt til kvelder ute på byen – Sandqvist vet hvordan motebevisste urbanister tilfredsstilles, uten å ofre funksjonalitet.

Det er også verdt å merke seg at merket er opptatt av å støtte gode formål. Her finner du flere samarbeid med organisasjoner som arbeider for både miljøet og samfunnet.

Finn perfekt tilbehør til eventyrene, hos Zalando

Hos oss finner du et variert utvalg av vesker og ryggsekker som passer til alle slags anledninger. Enten du er på vei til jobb, planlegger helgeturene eller bare trenger en stilsikker veske til daglig bruk, har Sandqvist det du leter etter.

Her finner du en mengde forskjellige størrelser og modeller, og vi har samlet de beste prisene vi kan finne. Kombiner funksjonalitet med elegant design, romslige hovedrom og polstret oppbevaring til tingene – laptopen, for eksempel.

Å velge et Sandqvist-produkt betyr å velge kvalitet, stil og en bærekraftig livsstil. Det er et merke som virkelig forstår viktigheten av å kombinere form og funksjon. Hopp i det, og finn din perfekte ryggsekk eller veske hos oss i dag. Oppdag et fantastisk utvalg av svensk design hos Zalando, og gjør deg klar for dine neste urbane utflukter.