Populære filter

Alt du trenger med Bruun og Stengade hos Zalando

Det er mange elementer som skal stemme overens for å sette sammen den perfekte garderoben, men med klær fra Bruun og Stengade som du finner her hos Zalando kan du enkelt finne plagg som perfekt komplimenterer hverandre. Stilen din kan med andre ord bli komplett og gjennomført på null komma niks.

Du kan for eksempel starte med en tynn strikkegenser i en blanding av ull og polyakryl i en nedtonet og stilriktig farge. Deretter velger du deg et par svarte bukser laget med bomull og elastan, slik at du får en behagelig passform og nok bevegelsesfrihet. Topp det hele med en stilren ullfrakk, og så er du klar.

En lett fôret jakke lar deg tilpasse temperaturen med lagene du bruker under jakken, slik at du alltid er komfortabel. En høy krage holder vind og kulde i sjakk.

Flere lag for mer komfort

Det er ikke alltid like lett å vite hvor varmt man skal kle seg, men med plaggene fra Bruun og Stengade som du finner her hos Zalando kan du enkelt få flere lag, slik at du kan tilpasse temperaturen din ettersom dagen utfolder seg.

Hva med en tynn cardigan som lett kan brukes sammen med en t-skjorte under en jakke? Eller kanskje en skjorte og en boblevest er det som trengs?

En poloskjorte med korte ermer er perfekt for varme sommerdager, og kan også brukes under en tynnere ullgenser for et stilfullt uttrykk.

Ta vare på stilen din

Klærne fra Bruun og Stengade som du finner hos Zalando bør stort sett vaskes på kaldt og skånsomt program. Visse plagg, som for eksempel ullfrakkene, bør heller sendes til renseriet – men sjekk hva som spesifikt gjelder for akkurat dine plagg.

Skånsomt vaskemiddel er alltid å foretrekke, og unngår du tørketrommelen kommer nok plagget til å holde passform og kvalitet lenge.