Populære filter
1 496 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Føl deg trygg i tidløse dresser fra Selected Homme

Selected er et internasjonalt firma med base i Danmark, med unike tilbud på stilige kvalitetsklær. I herrekolleksjonen Selected Homme reflekteres deres lidenskap for kvalitet. De er i stand til å forene og kombinere ulike stiler, uten at det blir kjedelig. Hver stil følger de nyeste trendene, med en klassisk vri.

Sammen med Selected Femme, tilhører Selected Homme den skandinaviske gruppen Bestseller, som ble grunnlagt i 1975 i Danmark. Selected Hommes klær er minimalistiske og moteriktige, med et bredt utvalg klassiske skjorter. Kombiner stilsikre plagg med sko og accessories, og oppnå det perfekte antrekket til jobb eller fest. Du kan være sikker på at i klær fra dette merket vil du alltid se bra ut, noe som gir trygghet og selvsikkerhet.

Velg et par flex pants i en dus farge, kombinert med en neck tee til spaserturen, og legg en bomberjakke over armen i tilfelle det skulle bli kjølig. Finn dine favorittskjorter, bukser eller sko fra dette eksklusive merket som nå er tilgjengelig hos Zalando.

Med jeans fra selected Homme vil du føle deg vel

Den stilige hettegenseren, kombinert med Selected Homme-jeans og sneakers, er et av merkets kjente urbane stiler. Selected Homme er et kvalitetsmerke som produserer fine klær til herre, som jakker, bukser, gensere og joggesko. Et bredt utvalg plagg med en typisk nordisk piff og beherskede duse toner. Plaggene har interessante detaljer i pent dansk design, med forsiktige og tidløse snitt.

De bruker materialer av topp kvalitet i kolleksjonene sine, med de vakreste fargepalettene som bygger opp under hotte trender. I kolleksjonen kan du finne en hel rekke klær som vil passe din personlige smak. Hva med en dressjakke i mørk grønn?

Fra dette merket vil du finne klær som følger moten hele året, med den samme gode kvaliteten. Alle plagg holder seg fine og stilige over lang tid. Merket fører klær til alle aldre, og alt fra unge bylivsmennesker til erfarne moteløver.

Bærekraftig mote

Firmaet har gjort store fremskritt når det gjelder håndtering av kjemikalier og bruk av mer bærekraftige materialer, helt fra de formaliserte de første etiske retningslinjene.

Deres strategi understreker behovet for etterrettelighet når det gjelder bærekraft. De vil støtte forretningsvekst innen planetens grenser ved konstant å optimalisere driften, og sette realistiske mål.

Klærne er produsert i en rekke naturlige fibre som går gjennom flere prosesser. Disse prosessene reduserer vannforbruket, samt energi- og kjemikaliebruk betydelig. De velger mer bærekraftige alternativer der det er mulig, og jobber konsekvent med å utforske nye miljøvennlige materialer.