1 606 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Dette herlige designmerket ble etablert i Danmark i 1997 og har siden bare fortsatt å vokse. Selected Homme er spesialisert innen sofistikert herremote og fører klær til menn som vet hva de vil. Selected Homme tilbyr både businessantrekk og plagg som kan skape en mer casual hverdagsuniform. De moderne kolleksjonene har et klassisk preg og kombinerer kule snitt med rå detaljer. Et skarpt design gir motebevisste menn muligheten til å uttrykke sin personlighet og kle seg etter humøret. Den skandinaviske stilen er en viktig del av både historien og uttrykket til Selected Homme og går derfor igjen i mange av klærne merket står for. Her får du stilig herremote for enhver anledning.

For en tidløs og eksklusiv look

Enten du skal på kontoret, i et viktig møte, på date eller i middagsselskap med venner, kan du være trygg på at Selected Homme har noe for deg. Det elegante merket dekker alle behov. Med inspirasjon fra nye trender skaper Selected Homme stilig herremote for selvsikre menn. Trenchcoats, skjorter og jeans er laget på basis av nøye utvalgte materialer og detaljer som garanterer høy kvalitet. Her på Zalando finner du et rikt sortiment klær og elementer fra dette kule danske merkenavnet. For en tidløs og eksklusiv look bør du velge Selected Homme.

Selected Homme – et sikkert valg innen herremote

Kanskje husker du din første dress? Kanskje var den rimelig priset, men med et kjedelig design? Den kom selvfølgelig med en altfor hvit skjorte og et nøytralt slips, selv om vi egentlig hadde lyst på en annen med et stilig mønster på. Det er nettopp dette Selected Homme kan tilby: et bredt utvalg av klær og tilbehør for alle anledninger.

Formelt eller uformelt?

De fleste av oss har god tid på å forberede oss til formelle anledninger. Noen ganger er vi likevel nødt til å finne en fin dress ganske raskt. Selected Homme kan hjelpe oss med dette. Her kan du få en dress i høy kvalitet i en klassisk farge som ser ut som den er skreddersydd. 

Hvis vi liker spenstige mønstre kan vi gå for en rutete dress eller kombinere en ensfarget modell med en skjorte med retro blomstermønster. Som tilbehør finner vi alt fra sløyfer, slips og lommetørklær til pensko. 

Til hverdags kan du vellge blant jeans, chinos eller uformelle stoffbukser som vi kan kombinere med gensere, t-skjorter, skjorter og cardigans. For en bohemsk effekt, velg gjerne å ha en figursydd vest over en enkel t-skjorte eller en skjorte i kordfløyel i jordfarger.

Alt for en og noe for alle

Se for deg at du får ganske synlige kaffeflekker på skjorten eller genseren når du er på jobb. For å unngå å se slurvete ut, er det lurt å ha med seg et skift. Essensielle plagg som skjorter i slim fit og regular fit i hvitt, lyseblått eller mørkeblått kan redde oss i sånne situasjoner. Du finner garantert det du trenger blant Selected Homme sitt store utvalg av bomull-, kordfløyel-, silke- eller denimskjorter. 

Vi vet hvor mye tid vi sparer på å bestemme oss for hva vi skal ha på om morgenen hvis vi alltid har noen ensfargede skjorter tilgjengelig. De kan lett brukes som de er, eller kombineres med vester eller gensere.