Skjorter til herre

Populære filter
3 421 produkter

Den klassiske skjorta er antakelig det mest brukte plagget for menn opp igjennom tidene. En skjorte er ikke lenger forbeholdt forretningsmannen, men kan benyttes av alle fra den kloke professoren til den motebevisste hipsteren og den vågale rockestjerna. Skjorta har magiske evner og kan forvandle enhver tenåring til en moderne ung mann. Ofte er det kragen som karakteriserer den typiske skjorta, men varianter uten krage har også dukket opp i motebildet de siste årene.

Skjorter – et stilsikkert valg

En skjorte er et helt nødvendig plagg i klesskapet til menn som ønsker å ta seg godt ut i hverdagen. Design og materiale finnes i utallige kombinasjoner; festskjorta med iøynefallende mønster, den klassiske lyseblå til jobben eller den rutete flanellskjorta til en tur på puben. Skal du i selskap eller bryllup kan en fiffig sløyfe eller et fargerikt slips være det du trenger for å runde av antrekket, særlig hvis du skal bruke dress.

Skjorter kan kombineres med bukser, jeans eller shorts, alt avhenger av stilen du ønsker å vise frem. Du kan også bestemme uttrykket du vil sende ved å velge mellom modeller som slim fit eller classic fit. Zalando er nettbutikken med et stort utvalg skjorter, enten du allerede har et tresifret antall skjorter organisert etter fargekode, eller trenger å anskaffe noe pent til neste fest. Vær du sikker, det kommer alltid en anledning for en ny skjorte.

Vi anbefaler

Dressjakker

Pene Snøresko

Slips

Sokker