Vinterstøvler til herre

Populære filter
21 produkter
zzaidane
zzaidane
4 produkter

Stilige og barske vinterstøvler til herre

Hos Zalando finner du alltid et stort utvalg av tøffe og elegante vinterstøvler til herre som tar deg tørrskodd gjennom vinteren. Du finner blant annet sko fra flere legendariske merker og tøymerker. Disse ikoniske skoene kommer i ulike farger og kjennetegnes ved sitt røffe og tidløse design.

Disse skoene er proppfulle av avanserte løsninger og innovative detaljer. Overmaterialet består av lær som kjennes komfortabelt og behagelig mot føttene. Innermaterialet består av lær og tekstil for økt komfort, og selve sålen er konstruert av en avansert blanding for å gi deg best mulig grep på glatt underlag.

Tidløse ikoner som passer like godt overalt

Enten du har forelsket deg i et par med vinterstøvler til herre ,eller ser etter noe annet så finner du garantert et par sko som passer din unike stil og dine ønsker. Skoene fra det velkjente merket er et godt eksempel på glimrende design og kvalitet. Her finner du innovative detaljer og materialbruk. Disse skoene kommer med et overmateriale bestående av varmt og mykt saueskinn.

Videre er de foret med deilig lammeskinn for ekstra varme og komfort. Sålen består av Natur-kautsjuk, som gir et fantastisk grep selv under veldig krevende forhold. Du finner andre smarte detaljer, som et lukket snøresystem, som beskytter lissene, samt gjør det mulig å finne en god passform. Skoene er også utviklet for å være vanntette, noe som gjør de svært versatile.

Unike sko som er tilpasset deg

For deg som ikke nøyer deg med klassiske vinterstøvler til herre i sort eller brunt, og som ser etter noe litt mer avslappet og ungdommelig, så har vi et godt utvalg. Sjekk gjerne ut vårt store utvalg av freshe og stilige vintersko i en rekke ulike farger. Laget for den moderne mannen med et overmateriale bestående av lær og tekstil, er disse skoene et godt valg for alle som ser etter vintersko med lav vekt og god demping. Innermaterialet består av polyester, som er både behagelig og holder svette unna føttene. Skoene har i tillegg en meget solid såle som takler alt.

Dette er en type sko som ser like bra ut på fjelltur som på vei til jobb i byen. Materialbruken sikrer at skoene er vanntette, noe som er særlig praktisk for deg som ser etter en sko til å ta deg helskinnet gjennom vinteren. Det pustende designet gjør dette til et godt valg, enten du vil trene eller vandre rundt i byen.

For deg som ser etter noe mer formelt og klassisk, bør elegante og tøffe snørestøvletter stå høyt på listen. Disse skoene kommer i mange flotte farger, og har det ikoniske designet til merket som gjør det lett å like. Overmaterialet består av lær for en tøff og elegant fremtoning. Innermaterialet er laget av tekstil, som kjennes behagelig. Dekksålen er bestående av tekstil for godt grep og balanse, samtidig som at selve yttersålen er laget av slitesterk gummi som sikrer at disse skoene alltid vil hjelpe deg med å holde deg oppreist om høsten eller vinteren.