Frakker til herre

Populære filter
411 produkter

Hvis det er noe alle menn virkelig bør ha er det en smart frakk. En god frakk forteller om en herre med stil. Det finnes utallige typer frakker å velge i. Det gjelder å gå for en frakk som sitter godt og som kan passe til ulike settinger. Husk at en perfekt frakk kan vare i tiår hvis den er riktig for deg. En klassisk frakk i ull, for eksempel, både beskytter og komplimenterer en fin dress. Fargen på dressen bør være avgjørende for om frakken skal være svart, marineblå, grå, militærgrønn eller camel.

For sofistikerte menn i alle aldre

Trenchcoats er i dag en populær variant blant urbane menn. Snittet tar seg blant annet godt ut sammen med tøffe skinnstøvler og mørke jeans. Er du mer opptatt av å holde varmen gjennom vinteren, bør du går for en tykk frakk i dun eller en parkas. Her har vi mange valgmuligheter å by på. Du kan velge mellom knapper eller glidelås, og du kan velge mellom en deilig hette eller en frakk med høy krage.

En flott frakk kan være det som trengs for å gjøre klesskapet ditt komplett. Ønsker du å ha en gjennomført og alltid moteriktig stil er det en frakk du står og mangler. Her på Zalando finner du en rekke forskjellige frakker med utsøkte snitt i de mest ettertraktede fargene. Skaff deg en frakk og vis deg frem som en ny og trendy mann.