Katalog

Populære filter
90 produkter
gabrielegz
gabrielegz
6 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter
juliapwr
juliapwr
6 produkter

Nyt sola med stilige Tom Ford-solbriller

At de fleste kjenner igjen et design fra Tom Ford, er ikke så rart. Ta en titt på solbrillene fra Tom Ford, så er du plutselig en du kjenner også. Da finner du denne personlige vrien hans som gjør at du kjenner igjen solbrillene hans på lang avstand, selv om du ikke trenger å skille deg fra mengden for å bruke dem. Her er det former, farger og fasonger for de som vil skille seg ut, de som vil bli litt sett og helt til de som bare vil gli rolig inn i mengden.

Personlig glamour i design og elegante detaljer

Glamouren ligger i det tidløse, klassiske designet til Tom Ford. For selv om han er en av de første som er ute med de siste trendene, så er kvaliteten og designet noe som virkelig varer og som du kan bruke om igjen og om igjen. De eksklusive solbrillene fra Tom Ford er laget med et tidløst uttrykk som lar deg gjøre nettopp det. Du kan bruke de samme solbrillene sesong etter sesong. Derfor kan du helt klart unne deg den luksusen det faktisk er å ha en solbrille fra selveste Tom Ford. Tom Ford holder ikke igjen på de elegante detaljene som gjør den store forskjellen. Se bare på solbrillene som han kaller «butterfly», der solbrillene holdes sammen av et elegant kryss i midten, eller de strenge formene på de sorte solbrillene der du nærmest tas tilbake til 60-tallets dager. Eller bare de helt enkle solbrillene med en klassisk pilotform. Tom Ford har alt fra svære solbriller i tidlig hippiestil i kolleksjonen til helt enkle solbriller med rene linjer, alt fra klassisk 60-talls stil til dagens moderne stil der glassene går sammen til bare ett glass. Her kan du velge og vrake for å finne akkurat den stilen som du foretrekker, og til den anledningen der elegansen og luksusen passer inn. Husk at det er i de elegante detaljene at den personlige vrien sitter, og det er også her du finner det tidløse, klassiske preget.

Fra Santa Fe til New York og London

Tom Ford ble fød i Texas, men vokste opp i Santa Fe. Han flyttet til New York for å studere kunst og senere arkitektur i New York og Paris. Så fikk han jobb som designer i Milano i 1990 og har senere jobbet for kjente motehus. Karrieren hans har vært en spennende reise å følge for moteinteresserte, men også for filminteresserte, da han i 2009 deltok som en av manusforfatterne til «A single man» på filmfestivalen i Venezia. Han jobber nå som designer i Los Angeles, London og Santa Fe, noe som vi er svært takknemlige for. Se bare på bredden i kolleksjonen. En bredde som helt sikkert er inspirert fra alle de tre stedene. Steder som er helt forskjellige, men som så absolutt er langt fremme i motebildet og tidlig ute med flere av de siste trendene. Akkurat som Tom Ford.