Dresser til herre

Populære filter
1 462 produkter
mmm.atteo
mmm.atteo
mmm.atteo·

Finn stilen din med dresser til herre

Er du på utkikk etter den perfekte herredressen? Da har du kommet til rett sted. Her hos Zalando finner du et godt utvalg som kan se deg gjennom alt fra lange dager på kontoret til bryllup og gallaer.

Enten du er på utkikk etter en klassisk svart variant, eller noe litt mer iøynefallende, så finner du mange stilfulle alternativer her. Du finner også dresser til herre med striper og mønstre, og i både moderne og tidløse snitt og passformer.

Velg deg en stilfull mørk dress som passer til alle anledninger, eller gå for en sprekere variant som nok kommer til å snu hoder, enten det er på fest eller gjennom byens gater.

Alt du trenger

Her hos Zalando finner du ikke bare selve dressen du trenger, men også alt du trenger av skjorter og tilbehør. Finn slips i klassiske farger, eller velg deg et spenstig sett med både slips, sløyfe og lommetørkle.

Du finner også behagelige finskjorter i all slags farger, med gode passformer og behagelige materialer. Gå for en tidløs hvit skjorte i bomull, eller velg en spennende farge som tar antrekket ditt til neste nivå – her kan du virkelig tilpasse stilen din.

For det lille ekstra kan du gå for en skjorte med knapper i kontrasterende farger, noe som kan sette prikken over i-en på garderoben din. Uansett hva din stil er, så kan du finne dresser og tilbehør som kan komplimentere deg.

Stilig bærekraftighet

Her hos Zalando kan du finne alternativer som ikke bare gir garderoben din et løft, men som også er bedre for miljøet. Du kan for eksempel finne klær som er laget med Better Cotton Initiative, som jobber for en bedre bomullsproduksjon.

BCI arbeider med opplæring av bomullsbønder, og lærer dem mer effektive måter å produsere på, i tillegg til å ha fokus på respekt for miljøet. De jobber også for å redusere bruken av kjemikalier i bomullsproduksjonen.

Du kan også finne dresser laget med resirkulert polyester, som hjelper med å redusere plastavfall. Det er fullt mulig å leve i både stil og bærekraftighet.