Dresser til herre

Populære filter
sizes
brands
Farge
Pris
Overmateriale
Bærekraftighet
Mønster
1 417 produkter

”En dress er for kvinner hva dameundertøy er for menn,” sies det. Det er ikke til å stikke under en stol at alle menn er velkledde i dress. Hvis du ønsker å fremstå kjekk og elegant er det naturlig at valget faller på en dress. For enhver mann som skal kle deg pent eller formelt er den komplette dressen — med bukse og jakke i samme farge og en passende skjorte innenfor — absolutt helt nødvendig.

Heldigvis finnes det ulike dresser og skjorter i varierte snitt, fargetoner og mønstre. Vi byr på et rikt og spennende utvalg dresser til all type bruk — enten du går i dress til daglig eller kun tar den på til spesielle anledninger. En fullstendig garderobe bør uansett inneholde mer enn bare én dress og opptil flere varianter skjorter, som kan kombineres med dressene for å skape atskillige vellykkede antrekk.

Et must for alle menn

Hvis du skal på fest eller selskap kan det være lurt å sjekke hvilken dresskode som kreves før du bestemmer deg for hva du skal ha på deg. Mørke og diskré dresser passer best til formelle situasjoner som jobb og høytidsstemte selskaper. Lysere dresser med kreative detaljer står seg til uformelle festligheter og på fine sommerdager. Et tidløst slips er en sikker vinner, mens en knall sløyfe er et sprekere valg.

I vårt sortiment finner du ditt neste pene antrekk fra anerkjente designere og motehus. Dress er et av de viktigste og mest anvendelige antrekkene en mann kan ha — du vil aldri se bedre ut enn i en dress. Finn din nye dress her på Zalando.