Katalog

536 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Amerikanske Timberland er blitt et ikonisk kles- og skomerke med mange tilhengere. Du finner klær og sko for både voksne og barn, og hver vinter er dette merkets støvler å se på mange føtter, i ulike design. Sleng deg på trenden, så får du både topp design og god kvalitet som vil vare i flere sesonger.

Timberland sine klassiske sko

Du har garantert sett de, og kanskje er det din tur å gå for de klassiske vinterstøvlene til Timberland? De solide støvlene forlater nok ikke motebildet med det første, og er definisjonen på praktisk mote som man trenger vinteren gjennom her i Norge. Disse støvlene har vært på markedet lenge, og siden 70-tallet har folk sverget til Timberlandstøvler. De bæres heller ikke kun av nordmenn i kulden, men har blitt tatt inn i varmen av populære artister, spesielt innen hiphop. Grunnen er kanskje deres enkelhet og allsidighet. De kan brukes til alt, uansett hva slags stil du har.

Timberland er mer enn bare boots

Ikoniske støvler er ikke alt Timberland har å komme med, men et spekter av andre type skomodeller og klær, både for herrer, damer og barn. Du finner for eksempel kvalitetssikre sandaler til de små, loafers som er perfekte på sommeren til herrer og gode jakker og vester i lett dun. Det er med andre ord et variert utvalg du finner her. Det alt har til felles er at det har en enkel stil, er av god kvalitet og er behagelig å ha på seg. Vi hadde ikke sagt nei takk til en av merkets bomulls t-skjorter med en av deres gode college-gensere over. Så dersom du vil investere i plagg som varer lenge, og passer til alt, da kan du sjekke ut vårt store utvalg.

Timberland Video "The new Earthkeepers Collection"