Katalog

Populære filter
459 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Blend – komfortabel og trendy herremote

Det hele startet som et jeansmerke i Danmark i 1993. Siden den gang er Blend blitt en suksess, og byr på casual og trendy mote til både dame og herre. Her hos Zalando finner du et bredt utvalg fra Blend sin herrekolleksjon.

Stilsikkerhet, snitt som er både trendy og moderne, og trykk som skiller seg ut fra mengden – dette er noe av det du får når du velger å inkludere Blend i din garderobe. Plaggene byr også på høy komfort, og stilen kan beskrives som både hverdagslig og formell på en og samme tid.

Bukser, gensere, t-skjorter og mere til: Enten du er på jakt etter basisplagg du bør ha i garderoben, eller ønsker noe som skiller seg fra mengden, finner du garantert noe her hos Zalando.

Nøkkelplaggene innen herremote

Vi har alle hørt om nøkkelplagg. Det er det plagget ingen garderobe kan klare seg uten, og Blend byr på det meste av det du måtte trenge, og da særlig jeans. Bukser og jeans fra Blend har et flott snitt, er trendy og moderne, og byr på god komfort gjennom hele dagen.

En annen viktig del av herregarderoben er skjorten. Du kommer langt med et par jeans og en enkel, klassisk skjorte. Med disse plaggene i garderoben er du klar for jobb, hverdag, fest og date.

T-skjorter, gensere og jakker er også viktig å inkludere. Blend tilbyr alle mulige farger, fasonger og trykk, slik at du enkelt kan finne din nye favoritt hos dem. Plaggene er også meget enkle å kombinere, slik at du kan få frem din personlige stil.

Herremote for moderne menn

Trendy er et av flere ord som passer for å beskrive Blend. Det danske merket har kanskje fokus på stil og komfort, men også trender. Plaggene deres er kule og moderne, men kan også brukes igjen sesong etter sesong.

Enkelte plagg går aldri av mote, og Blend har inkludert flere av disse plaggene i sine kolleksjoner. Jeans, bukser med rette ben, ensfargede skjorter og t-skjorter med avrundet hals er bare noen av plaggene som varer sesong etter sesong, år etter år. Ønsker du å være både trendy og tidløs, er dette noen av plaggene du burde investere i og inkludere i din garderobe

Hos Zalando er det enkelt å finne frem til dine nye favoritter fra Blend. Enten du søker noe nytt og spennende, eller trenger en ny genser eller bukse til hverdagen, finner du det er hos oss.