Filter1

Timex
Katalog

62 produkter

For de av dere som ønsker å se flott ut i løpet av den moderne hverdag har Timex det perfekte utvalg av armbåndsur for deg. Det amerikanske firmaet ble etablert i 1854 som Waterbury Clock Company, som deretter ble Timex Corporation og til slutt Timex Group USA. Den nesten ekstreme størrelsen og omfanget av dette merket gjør at de med stolthet kan si at de har klokker som for passer for absolutt alle. Uansett anledning og personlig livsstil lover dette firmaet å ha den perfekte klokken for deg. Med et stort utvalg av tilbehør til dame og herre til salgs er denne kolleksjonen tilgjengelig for alle å se gjennom. Om du ønsker en klokke for kontortida eller stilig tilbehør når du møter venner, venter din perfekte klokke på å bli oppdaget av deg i denne kolleksjonen av Timex, tilgjengelig hos Zalando.

Skill deg ut med ny klokke fra Timex

For hver personlig smak er det en stilig klokke her som passer. Fra klassiske diskré stil til moderne design har dette merket tenkt på alt, og du kan ta deg tid til å se gjennom denne varierte kolleksjonen av herre- og damesmykker fra Timex for å finne det perfekte for deg. Alle klokkene er laget av høykvalitetsmaterialer og er tradisjonelle men samtidig av unik design, noe som betyr at hver og en vil la deg skille deg ut som det individet du er. Fra diskrete nøytrale toner til friske og dristige materialer vil du finne det tilbehøret som passer din personlighet og smak innen disse kolleksjonene av herre- og dameklokker. For den ultimate moderne stil, velg noe nytt blande de stilige klokkene fra Timex, her hos Zalando.

Frakt, retur og kundeservice er gratis hos Zalando.

Varene blir sendt raskt og kostnadsfritt fra Zalando. Frakt er alltid gratis!

Send varen i retur innen 30 dager og få kjøpet refundert. Retur er alltid gratis!

Spørsmål om å bestille fra Zalando? Vårt team hjelper deg gjerne. Kontakt kunderservice på 800 12 008 eller service@zalando.no

Se også

Blazer

Jakker

Smykker

Skjerf

Sjal

Håndvesker