Katalog

Populære filter
93 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

En teknisk motereise med SIKSILK

I en verden der det finnes utallige forskjellige motemerker, er det ikke alltid lett å skille seg ut. Og så har du de som klarer nettopp det, og som klarer å lage noe eget, og bli uforglemmelige. SIKSILK er en av dem, og hver kolleksjon er en statement både for mote og stil, sammen med teknologi og utvikling.

I kolleksjonene fra SIKSILK finner du det som trengs til en enhetlig stil, eller til å komponere akkurat det du selv vil. Det er i merkets filosofi at du skal kunne gjøre som du selv vil med plaggene, og komme med det uttrykket du både er ute etter, og som du føler deg komfortabel i. En atletisk utforming i en blanding av teknisk og streetwear blir til en vinnerkombinasjon.

Designere er alltid ute etter inspirasjon, og SIKSILK finner sin både hos dagens ungdom og hos de beste idrettsutøverne i verden. Her kommer det klassiske sportsplagg med en ekstra brodd og kreasjoner som nesten minner om tech-wear og old-school streetwear. Aktivitet og kreativitet er det som driver merket fremover, og det er også det designerne og skaperne vil kommunisere til de som virkelig er ute etter gatesmart stil.

Som fusion for garderoben

En av de store glede med mote og stil er at du kan sette sammen og kombinere dine egne uttrykk. Da trenger du et merke som legger til rette for nettopp det, og som ikke er redd for å finne nye veier og la brukerne velge hvilke de vil følge. En livsstil er sterkere enn et merke, og med SIKSILK har du begge.

I de nye kolleksjonene finner du farger, mønstre og snitt som kommer sammen til en helhet, men som lever godt på egen hånd også. Treningsbukser, jakker, treningsdresser, boblejakker og joggesko er bare en liten del av den helheten, og de leveres i størrelser som passer de aller fleste. Moteinteresserte som ikke har fått med seg SIKSILK ennå, har mye godt i vente blant disse kreasjonene.

Som om ikke det var nok, har SIKSILK gjort seg flid med å skape serier som både hører sammen og har et mål. Hva med høstkreasjoner laget for veien tilbake til skolebenken? Eller hva med å velge plagg som er sertifiserte for bærekraft?

Moderne mote til moderne mennesker

De siste tiårene har presentert oss med både ny teknologi og nye behov. Det gjelder både for mote og livsstil, og de to går hånd i hånd. Med SIKSILK er det enkelt å ta de rette valgene for behovene dine, og ikke minst for trendy, moteriktige plagg som holder stand i en moderne hverdag.

Hos Zalando finner du de nye kolleksjonene fra SIKSILK. Det er nesten ikke mer å si om det, for disse kreasjonene snakker for seg selv. Du finner plagg for både hverdag, jobb, skole, fest eller spesielle anledninger, alt med en lett gjenkjennelig brodd.

Sjekk ut katalogen med plagg fra SIKSILK hos Zalando og velg deg dine favoritter i dag. Null stress – klikk deg inn på de nye plaggene og se hva som gjelder.