Sweats & hettegensere til herre

Populære filter
5 454 produkter

Stilig komfort med sweats og gensere til herre

Stil og komfort trenger ikke å gå på kompromiss med hverandre. Dersom du er opptatt av både mote og komfort har du kommet til rett sted. Med sweats og gensere til herre får du i pose og sekk, og materialer som bomull og polyester er behagelige å bruke hele dagen.

En genser med hette er praktisk fordi hetten gir beskyttelse mot vær og vind, på samme tid som den ser stilig og avslappet ut. Kengurulommen foran gjør det enkelt å oppbevare mindre eiendeler og verdisaker. Lommen fungerer også utmerket som et tilfluktssted for frosne hender på kalde dager.

Dersom du velger en genser med glidelås, kan du enkelt regulere både passform og temperatur. Du kommer til å se bra ut uansett hvilke sweats og gensere til herre du velger hos Zalando- det er vi helt sikre på.

Din stil, ditt valg

Enten du kjører full street style eller en komfortabel hjemme-i-sofaen-look, har du mange sweats og gensere til herre å velge mellom. Vi tilbyr gensere som kan brukes både foran TVen i sofaen, på trening og på byen – her er det ingen grenser.

For kjølige høstdager er sweats og gensere til herre perfekte under en stilig skinnjakke, og de passer alltid utmerket sammen med jeans eller chinos. Du kan også gå for en mer gjennomført stil, og kombinere hettegenseren med en joggebukse i samme farge.

Her hos Zalando kan du finne gensere i diverse modeller, farger, størrelser og stiler, med og uten grafikk. Vi er derfor helt sikre på at du vil finne en genser som passer inn i din garderobe, uansett stil og behov. Det er også stor sannsynlighet for at dette blir din nye favorittgenser.

Enkel stil, enkel å vedlikeholde

Ingen liker plagg som krever mer enn de gir. Dersom du velger å kjøre sweats og gensere til herre hos Zalando er det heldigvis ikke så mye som skal til.

De fleste genserne kan vaskes på skånsomt program og maksimalt 30 grader. Vi anbefaler at du henger de til tørk etter vask for å ivareta plaggets passform og kvalitet. Enkelt og greit.