Populære filter
780 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Stilige klær fra Scotch & Soda

Dette nederlandske merket har levert streetwear i en årrekke, og har blitt et populært valg for stilbevisste over hele verden. Du finner store deler av Scotch & Soda sin kolleksjon online hos Zalando. Merket produserer en rekke stilfulle plagg både til herre og dame, noe som gjør det til et godt utgangspunkt for deg som vil friske opp garderoben.

For deg som er på leting etter noen stilige chinos, så finner du flere attraktive design som er laget i en behagelig bomullsblanding. Disse buksene kommer i en rekke ulike fargekombinasjoner, noe som gjør det lett å handle inn flere par til jobb eller fritid. Designet med praktiske sidelommer og baklommer er buksene supre for hverdagslige sysler i hjemmet. Buksene vil ta seg godt ut med en avslappet poloskjorte eller collegegenser for deg som liker en uformell look.

Klassisk mote med klær fra Scotch & Soda

I tillegg til fokuset på streetwear og urban mote, så finner du flere plagg som er en hyllest til klassisk mote som vi er kjent med fra europeiske designere. Klær fra Scotch & Soda kjennetegnes gjennom fokuset på enkle snitt. Avslappede blazere til herre og dame i diverse farger fungerer like bra til kontoret som til en rolig kveld med venner på byen. De lyseblå oxford-skjortene er et smart valg for deg som trenger noe versatilt til jobb og fritid. Konstruert ved hjelp av silkemyk bomull er disse skjortene perfekte på tur, ettersom de holder svetten unna kroppen.

Klassiske detaljer, som ulike mønstre og den forsterkede kragen, er med på å skape en distinkt Scotch & Soda-look som skiller seg ut i mengden av klesplagg. For deg som er på leting etter sko så har merket også et solid utvalg av diverse sneakers i fargerike kombinasjoner, som tar seg like godt ut på idrettsbanen som ute på gata. Her finner du ikoniske design som er tilpasset forskjellige behov. Du finner også flere nøytrale design, noe som er praktisk hvis du trenger sko til for eksempel chinos.

Scotch & Soda har en rekke bærekraftige plagg

For deg som er opptatt av miljø, så finnes det alltid en rekke gode alternativer fra Scotch & Soda med lavere utslipp av klimagasser. Merket har en rekke skjorter og bukser som består av delvis resirkulerte og økologiske materialer. Dette betyr at færre kjemikalier inngår i selve klesproduksjonen. Økologisk bomull er også fordelaktig ettersom produksjonsprosessen krever mindre vannforbruk.