Katalog

Populære filter

Finn formen med Endurance

Endurance er ikke vanskelig å oversette. Utholdenhet. Dette merket kommer med det du trenger for å sette fokus på treningsmålene dine, og komme deg dit. Dansk design er kjent for å både være nøkternt og nyskapende, og med skandinavisk kvalitet i bunnen, finnes det ingen grunn til å utsette treningsøkten igjen.

Endurance kom på banen i 2012, og er en del av Sports Group Denmark, en gruppe som håndterer og styrer over femten forskjellige merker med variert fokus. Erfaringer fra forskjellige deler av moteverdenen er nyttig uansett hva hovedmålet er, der samspillet mellom funksjonene blir til en helhet som gagner alle oss som bruker plaggene.

Danmark har noen av verdens beste mote- og klesdesignere, og det har satt sitt preg på mange forskjellige merker opp gjennom årene. Med Endurance finner vi treningsplagg til mange forskjellige øvelser og grener, der løping, fitness og sykling har fått spesiell fokus. Det er kanskje ikke overraskende, siden de tre er noen av de største aktivitetsgruppene i de nordiske landene. Med innarbeiding av både design, teknologi og funksjon, har merket truffet på et gyldent område for alle som liker å være aktive.

I bevegelse, overalt

Aktivitet, trening og bevegelse har blitt en stor del av livene våre, og fordelene med trening har bare blitt bedre og bedre dokumentert. Det er kanskje derfor vi har så mange merker å velge mellom også, noe som sørger for at alle kan finne det de trenger. Med Endurance blir letingen etter de perfekte treningsplaggene kanskje litt enklere, siden det aller meste finnes på ett sted.

Aktivitet og muligheter til trening finnes overalt, og å ha praktiske, fukttransporterende plagg som passer til alt fra nybegynnere til profesjonelle utøvere, er en stor fordel. Vindtette løpejakker med refleks til de mørke månedene, t-skjorter, topper, shorts og bukser i diskrete farger eller livlige mønstre. Du finner det som passer for treningsrundene dine på ett sted, for hele året.

Teknisk plagg høres alltid så seriøst ut, men sannheten er at det er akkurat så seriøst som du selv velger. Trening og stil skal være noe du bestemmer selv, og med Endurance har du valgmulighetene du har sett etter.

Velfylte kolleksjoner til din egen trening

Noen ganger trener vi for laget, og noen ganger for oss selv. Kanskje du trener sammen med andre, eller liker deg best på de stille løperundene om morgenen? Uansett hva slags trening du er ute etter, har Endurance plaggene som skal til for å gjennomføre økten med både komfort og oppdatert teknologi.

Hos Zalando finner du de nye kolleksjonene og kreasjonene fra Endurance, et dansk merke som ikke inngår kompromisser. Med et stort apparat i ryggen har danskene designet moderne plagg til de som liker å bevege seg, så snør på løpeskoene og finn frem shorts, løpejakke og t-skjorte til å holde deg i gang og svetten unna.

Endurance har lagt seg på en designlinje som passer perfekt for oss her oppe i nord, med subtile farger og mønstre, avanserte funksjoner og elegante linjer. Samtidig holder du deg synlig med refleks og høysynlige farger der du trenger det. Kom i gang i dag du også.