Katalog

Populære filter
162 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Frisk opp hverdagen med Volcom

Volcom var et av de første merkene som kunne by på uformelle kolleksjoner med et stort utvalg for alle som driver med skøyter, skating, surfing og snowboard. Helt siden 90-tallet har de levert innovative og spennende fritidsklær med et urbant preg.

Noe av det fine med Volcom er deres slim fit-jenas som er elastiske nok til at det er behagelig å skate med eller til å bruke til hverdags. Uansett så går ikke den fine looken ut over den uovertreffelige komforten disse buksene byr på. Videre finner du et bredt utvalg av urbane t-skjorter og topper som virkelig får deg til å skille deg ut i mengden. Her finner du sporty trender, klassiske design, den ikoniske Volcom-logoen, moderne mønstre, farger og spennende trykk.

Utvalget kan fint kombineres med for eksempel deres posete jeans, hettegensere og treningsjakker. I tillegg finner du særegne hodeplagg og skjerf som fullfører looken.

Fra skating til vennelunsj

Med Volcom kan du enkelt kle deg opp for brunsjen med en enkel chino med smal passform, som slår an med en flanellskjorte og støvletter. Det fine med flanellskjorter er at de er supervarme i kulden, slik at du kan se fin ut selv på kjøligere dager. I tillegg kan du gå for en polstret vest og boblehatt for å gjøre deg klar for kjøligere hverdager. Det fine med merket er at her er det noe for alle. Både store og små kan nøye seg med skate-stilen som fint passer med andre plagg du har liggende i skapet.

Ut over sommeren kan du finne shorts til skateren, dekket av tropiske elementer som mønstre og t-skjorter. Vil du se mer formell ut, så finnes det chino-shorts med god bevegelighet til når du skater. En hettegenser passer med det meste, og er varm når solen gjemmer seg om sommeren.

Skal du tilbake til skoledagene, finner du shelljakker med diskrete logoer. Noe som er superkult og praktisk å gå med.

Funksjonelle klær til hverdagen

Materialer som brukes i plaggene varierer mellom polyester, nylon og bomull. Enkelte jakker har varmende for.

Til snowboarding har du jakker med vindbeskyttelse, vannavvissende og tørkende funksjoner. Dette er alle gode funksjoner å ha i en jakke, når man for eksempel skal på fjellet og drive med sportsaktiviteter.

Ekstra fordeler er mulighet for ventilering under armene, som du kan regulere med glidelås. Utenom dette er det flere praktiske lommer til å ha verdisaker, mobil og briller i. Hettene er både justerbare og avtagbare.