Katalog

Populære filter
1 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Lumberjack er et italiensk skomerke som tilbyr et stort utvalg av sko som er laget for å dekke behovene til hele familien, for alle anledninger. Du finner sko og støvler for menn, kvinner og barn til hverdags og utendørsaktiviteter. Disse er perfekte for norske forhold.

Italiensk skomote med Lumberjack

Som navnet tilsier, er disse skoene tilpasset utendørs aktiviterer, og du finner mange skomodeller fra Lumberjack som er av høy kvalitet og tåler røffe forhold. Om vinteren er det perfekt å gå for et par snørestøvletter fra dette merket, de holder deg varm og tørr. I tillegg har de et lekkert design, og bruker materialer som skinn med godt fôr. De tilbyr også lekre dressko, joggesko, sandaler for barn og mokkasiner i mørkt skinn - i sann italiensk stil.

Lumberjack for utendørselskere

Dette italienske skomerket ble grunnlagt i 1945, inspirert av Nord-Amerikas natur. Skoen River Boot ble ikonisk, og er fortsatt førstevalget til mange når man skal ha varme og robuste sko. Merket var i begynnelsen kun et merke for herrer, men utvidet etter hvert til kvinner og barn også. De fokuserte også på en mer urban og moderne stil. Skoene til Lumberjack er fortsatt fokusert på å være praktiske og kvalitetssikre, men er samtidig designet for å være trendy og attraktive. Med deres gode håndverk skaper de igjen og igjen tidløse sko og støvler perfekte for dager ute i naturen.