Filter

Badedrakter

647 produkter

Badedrakter er på full fart inn igjen, og det har de faktisk verdt en stund. Selv om badedrakter på en måte lenge har vært forbundet med seriøse svømmere og de som er ute for å trene, ikke for å bare kose seg, så kan du slå deg til ro med at den tiden er over, og for deg som elsker badedrakter, har vi flotte nyheter.

Badedrakter for alle former og farger

Variasjonene, forskjellene og ikke minst modellene er mange og varierte, og farger, mønstre og detaljer er nesten helt opp til deg. Badedrakter er noe av det hotteste som finnes for alle som liker seg på stranden, men som kanskje er litt lei av de samme, gamle bikiniene. Fra de spesielle og stilige, med en liten hals og lange ermer, til de minimale for de som liker å vise litt mer hud – eller hva med en veldig tradisjonell versjon i dempede farger og svært komfortabel passform – det du har lett etter til stranden, finnes rett under merkelappen for badedrakter. Store, små, søte, seriøse, blomstrete eller med blonder - det er bare fantasien som setter grensene.

Fra basseng til strandliv – eller til OL-bassenget

Selv om badedraktene har stormet tilbake i motebildet, er de selvsagt også førstevalget for de som virkelig bruker vannet til å trene i. Sjekk hva vi har til deg på Zalando – vi liker nemlig å vite at vi er eksperter på alt som har med mote og stil, både på land og i vann. Finn den nye badedrakten din her hos oss, så lover vi at du kommer til å trives som fisken i vannet, og ikke minst kommer du til å ha mer tid nettopp der. Vi sender deg nemlig den nye badedrakten din på bare noen dager!

Vi anbefaler