Badedrakter

Populære filter
394 produkter

Vannglede med badedrakter for alle

Badedrakter er ikke lenger bare for profesjonelle svømmere som deltar i konkurranser. Dette oversette plagget er nå på full fart inn i moteverdenen, og nå fås badedrakter i modeller, farger og fasonger som kan passe til enhver.

Være seg om du ønsker å kjøle deg ned sommerstid, eller du skal i svømmebassenget, kan en badedrakt som sitter perfekt være akkurat det du trenger for å føle deg vel. Fra de mer prangende, til de mer sporty, og alt i mellom så finner du det hos Zalando.

Omfavn den praktiske badedrakten. Antrekket som gjør deg badeklar på et blunk, og holder deg trendy på stranda.Badetøy som er både stilig og behagelig

Føl deg som fisken i vannet med badetøy som sitter perfekt og passer din smak og stil. Med et utvalg av modeller og stor variasjon, finner du lett rett farge, modell og mønster. Fra tropiske trykk til ensfargede modeller, i et utvalg som kan være mer sporty eller mer elegant.

Det er lett å skape et retro-chic uttrykk med badedrakten, og liker du 1960-tallet vil noen av trykkene og fargespillene være helt hjemme hos deg. Du kan også bli mer bohemsk på stranden med den rette badedrakten, og selvsagt: Vil du være sporty finner du idrettsklare badedrakter til kvinner her.Hold det tradisjonelt, eller gled deg over de siste trendene. Badetøy er mer enn bare en enkel badedrakt. Her finner du ikoniske og tilbakelente artikler om hverandre, for enhver kvinne som vil føle seg komfortabel i vannet, eller også på land. Kombiner med de rette flip flops og strandhatten, og selvfølgelig solbrillene, for å få den rette og ikoniske looken for sommerfølelse ved havet.Vann og glede med omtanke

For trening er badedrakten førstevalget, og for mote har den slått seg opp som et topp uttrykk for stil og sjarm. På toppen av det kommer også stadig flere modeller med tanke på miljøet og bærekraft.

Du finner badedrakter som er produsert blant annet av resirkulerte materialer, for en positiv innflytelse på miljøet og et hav med mindre plast. Se etter merket for bærekraft og støtt opp om et redusert miljøavtrykk.

Hopp i det, med en badedrakt som passer din stil og ditt gemytt. Fra den sporty og ensfargete som sitter som et skudd, til den fargeglade som er vel så herlig å bare nyte livet ved bassengkanten. Badedrakter er tilbake i motebildet, og de forsvinner ikke med det første.