For å gi deg en bedre opplevelse bruker Zalando informasjonskapsler. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler.Jeg aksepterer dette.×
Alle Norges favorittmerker100 dagers åpent kjøpAlltid gratis frakt og retur

Mammaklær

Looks til blivende mødre

Se mer

Sesongens must-haves

Oppdag nå

Godt svangerskap

Stille før stormen, og en liten ferie før babyen kommer. Ta livet med ro under svangerskapet ditt. Sjekk våre flotte getaway-looks og nyt solskinnet på reisen din.

Se utvalget

Business class

Se utvalget

Mammaklær er på moten

Du gleder deg til å bli mamma, men gruer deg litt til at klærne ikke lenger passer og må du kjøpe såkalte ”mammaklær”? Høres dette kjent ut, er du ikke alene, og nettopp derfor har mange designere hatt fokus på mammaklær de siste årene, slik at det å gå i mammaklær skal føles like fantastisk som det å være gravid. Tunikaen er et plagg mange forbinder med mammaklær, og selv om tunikaen er et fantastisk plagg, kan det få mange gravide til å føle seg som en sekk. Men man er jo stolt av å være gravid, da ønsker man jo heller å vise frem den fantastiske mammakroppen istedenfor å gjemme den under formløse plagg.

Komfortabel design

Heldigvis finnes det et stort utvalg av bukser, både jeans og i bomull, som er laget for mammakroppen, helt uten at de blir formløse. Her kan man velge mellom bukser som er høye i livet slik at de dekker magen, eller lave i livet slik at de sitter under magen. Til felles har de at mammakroppen fremheves og ikke gjemmes bort. Det er selvsagt viktig at mammaklær skal være behagelige, men det skal ikke gå på bekostning av design. Utvalget av mammaklær har heldigvis blitt så stort at den gravide lett kan følge de siste trendene og føle seg moteriktig selv om man er gravid. Hvor fantastisk er ikke det? Mange gravide ønsker å gå med stripete t-skjorter og blå jeans, og dette er en klassisk ”gravid look” som ser bra ut på de aller fleste. Man kan også leke med tilbehør som hatter, vesker og solbriller. Man skal heller ikke glemme at komfortable sko er viktig for gravide kvinner, og heldigvis er joggesko, akkurat som mammaklær, i mote-vinden som aldri før.

Vis mindre