Tracksuits

265 produkter

Tracksuits

Tracksuits, overtrekksdress eller joggedress. Kjært barn har mange navn. Det som er sikkert er at tracksuits har vært populære siden 1970-tallet og er kommet for å bli. Fra å være et rent treningsplagg, har tracksuits funnet veien inn i både motebransjen og i de tusen hjem.

Trendy og komfortabel med Tracksuits

Det hele startet i 1967 med en enkel dress bestående av jakke med glidelås og en bukse i syntetisk nylon fra Adidas. Tracksuits ble først og fremst laget for å benyttes før, under og etter trening. Treningstrenden på 1970-tallet og Hollywood filmer med skuespillere som Bruce Lee gjorde at flere begynte å bruke tracksuits til både hverdags og ved mosjon. Dressen fungerte ypperlig til å holde seg varm på vei til og fra dansestudioet, og før og etter konkurranser. Det behagelige plagget fant snart veien inn i hjemmene og ble plukket opp av både hip hop miljøet og motebransjen, som igjen brakte med seg nytt design og materialer. På begynnelsen av 2000-tallet var det hippeste man kunne kle seg i tracksuits i velur.

Minimalistisk moderne eller retro - i dag er alt lov

I dag er virkelig alt lov når det gjelder tracksuits. Du kan kombinere tracksuit bukser med høye hæler, en lekker silkebluse, en røff skinnjakke eller kule smykker. Tracksuits kan nå like gjerne brukes på jobb og skole, som på fest med riktig styling. Gutta har en rekke kule design å velge mellom, enten man vil gå for en trendy retro versjon eller en moderne minimalistisk tracksuit. For OL i Storbritannia hyret Adidas inn motedesigneren Stella McCartney til å designe landslagsdraktene. Tracksuits er blitt high fashion og du finner det beste utvalget her i nettbutikken til Zalando.

Andre har også kjøpt

Nike Air Max Thea

Nike Stefan Janoski

2XU

Puma Roma

adidas Stan Smith

Vans Old Skool