Barneklær

Populære filter
14 074 produkter

Om barneklær!

Jeg har lenge fundert på hvordan det kan ha seg at jeg av og til ser mødre med barn som har usedvanlige tøffe klær. Barneklær som virker både praktiske og svært brukbare i en vanlig hverdag. Konklusjonen min ble at dette var damer med mye penger og barnevakter i hopetall, de hadde all verdens tid og trengte helt sikkert ikke å jobbe. Selvfølgelig ble jeg «litt» småsjalu, og hadde mest lyst til å rope fæle ord til dem. Men siden min mamma oppdro meg til å bli en voksen dame, valgte jeg å heller heve et øyebryn når jeg så at barna hadde noen flekker på buksene, noe som mine på mirakuløst vis ikke hadde.

Så kom dagen da treåringen i huset fant ut at han ikke kunne bruke buksene som hadde gått i arv fra storebror, de var nemlig "stygge", sa han. Ingen ting annet en sjørøverbukser ville fungere! Og når jeg så godt etter oppdaget jeg at det igjen var tid for fornying av garderoben, klærne hadde igjen krympet i klesskapet! Desverre var det bare 6 måneder siden sist, og jeg husket enda svært godt hva det ville si å ta med to barn på shopping..

Så det er en liten katastrofe, for det siste en mamma ønsker å gjøre er å ta med seg to svært motvillige gutter på shoppingtur. De hater alt som minner om klesbutikker og du kan være helt sikker på at minstemann på tre vil kaste seg ned på gulvet før du går inn, og hyle "hjelp!" i håp om at noen skal gripe inn og redde ha, fra denne usedvanlig fæle skjebnen. Og når du endelig kommer deg inn i butikken skal du klare å passe på ungene som helst vil springe rundt og leke gjemsel mellom store stativer med klær, selv om du har poengtert at det kommer overhode ikke på tale. (Og desverre er det begrenset mulighet for å ha dem i bånd, det kan i værste fall føre til større problemer en du kan ane...) Om du er så heldig å finne noen klær i passe størrelse må du til kassen, og der vil det uten unntak være mange som står i kø foran deg, gjerne med menesker som misliker unger som dulter borti dem og holder et støynivå som kan skade enhver hørsel. Og når det endelig blir din tur må du slippe hånden til barna, og da er løpet kjørt. Ungene forsvinner i hver sin retning og du må springe etter for å unngå den pinlige situasjon som nå kan oppstå. «Vil Yvonne komme til resepsjonen, vi står her med en liten sjørøver?! Som savner mammaen sin!» En opplevelse som kan få selv den tøffeste mamma til å ville synke ned i bakken!

mer...

Siden denne tanken gjorde meg så bedrøvet, valgte jeg å motivere meg med litt netthandel. Så med det samme ungene var puttet i seng for kvelden tok jeg turen innom Zalando.no. Til min store begeistring oppdaget jeg at de også selger barneklær! Tøffe OG praktiske barneklær, og tankene mine gikk til alle mødrene jeg hadde sett. Kan det virkelig ha seg slik at disse damene har funnet ut at de kan handle på nett, når barna er lagt i seng og bare få tilsendt alt hjem?! Er de virkelig samme typen mamma som meg, bare at de har funnet en genial løsningen på den ganske store utfordringen som heter innkjøp av barneklær?

Jeg bestemte meg for å gjøre et forsøk, letet fram klær som passet inn i min mer eller mindre kresene treårings smak, og var fornøyd når jeg oppdaget at prisen passet helt fint inn i budsjettet mitt. Og siden det faktisk er veldig godt utvalg på nettsiden kunne jeg handle alt på en plass, uten å drasse med meg småsure unger innom flere ulike butikker for å finne de utvalgte klærne jeg ville ha.

Etter kun noen dager kom pakken hjem i posten, frakfritt og med mulighet for retur uten ekstra kostnader. Det var ikke engang toll å ta hensyn til, nesten for godt til å være sant! Jeg viste frem klærne til minstemann med hjerte i halsen, en puls på minst 700 og en redsel for at han skulle få et utbrudd fordi det var «feil» klær. Han så på klærne, dreide litt på hodet og plutselig lyste han opp i et stort smil! "Hurra!" ropte han, "sjørøverskjorte til meg!". Jeg kunne puste lettet ut, og konstantere at det aldri ville bli noen bedrøvlige lørdagsformiddager på kjøpesenter, med sure barn og stressa foreldre. Jeg er herved blitt en mamma til fornøyde barn med tøffe og praktiske klær!

(Ps. Og det beste med alt var at i pakken lå også belønningen til meg selv, et par perfekte nye sko, som skulle få hedersplassen i yttergangen. Uten at min bedre halvdel visste om det!)

- Yvonne Jensen, steinihavet.blogg.no