Fotballsko

Mengden teknologi og innovasjon som legges ned i å utvikle de perfekte fotballskoene, er imponerende, og noe av det som kanskje er mest positivt med dedikerte fotballsko, er at alle fordelene som stjernene har, er tilgjengelige for deg også. Det er lite som kan måle seg med følelsen av å jogge ut på banen i et par nye sko – så hva med å unne seg den følelsen litt oftere?

Fotballsko til både nye og klassiske spillere

Det finnes mange slags typer spillere, og det finnes like mange forskjellige typer fotballsko å velge mellom – enten man er den klassiske typen som vil ha Copa Mundial, eller den litt mer utforskende typen, som vil ha de nyeste modellene, enten det er fra de store navnene eller de litt mindre kjente. Når man velger seg ut de perfekte fotballskoene, er det i alle fall en ting som er sikkert – hvis du velger nøye, er sjansene gode for at dette kommer til å bli de beste vennene dine på banen.

Noen ting å tenke på

Å velge seg nye fotballsko er mer enn bare utseende – det finnes mange funksjoner og forhold du burde ta med i betraktningen. Det viktigste er kanskje underlaget du skal spille på, og ikke minst om det kommer til å foregå inne eller ute, for det meste i alle fall. Liker du best naturlig skinn, som trenger litt mer pleie, eller kunstige materialer, som kanskje også både har fordeler og ulemper? Sjekk utvalget av fotballsko her på Zalando, og finn de nye bestevennene dine her hos oss. Uansett om du går for klassikeren eller en av nykommerne, sender vi deg de nye skoene dine på bare noen dager – i god tid for neste kamp.

Andre har også kjøpt

Hvordan behandle fotballsko?

For at fotballskoene dine skal få den optimale levetiden, er det alfa og omega at du vedlikeholder og rengjør de riktig, da ulike materialer skal behandles på ulik måte. Dersom fotballskoene dine er laget av skinn, bør du starte med å spraye dem med impregneringsspray før de tas i bruk for å beskytte dem mot fukt og skitt. Deretter er det viktig at du jevnlig smører dem inn med en lærbalsam, skokrem eller lærfett for å forhindre uttørking som kan føre til at materialet sprekker. Det bør også nevnes at skinn kan sprekke hvis det blir utsatt for direkte varme, så husk å la skoene tørke i frisk luft hvis de blir våte etter en fotballtrening, og unngå å tørke de i for eksempel tørketrommelen eller foran en varmluftsovn. Fotballsko laget av syntetiske materialer trenger ikke like mye behandling som skinn. Allikevel er det lurt å rengjøre dem jevnlig med en fuktig klut for å fjerne skitt og smuss samt lufttørke dem for å unngå dårlig lukt. Bruk gjerne skojern når du skal ta på skoene for å unngå å ødelegge hælkappene (dette gjelder både skinnsko og syntetiske sko). Følger du disse rådene, vil ikke fotballskoene dine bare få et bedre utseende, men de vil også holde seg mye lengre. Vi sees på fotballbanen!