Fotballsko

Populære filter
366 produkter

Fotballsko til både uformelle og profesjonelle spill

Her finner du fotballsko egnet til alt fra uformelle spill i parken, til ligaer og konkurransespill. Fotballsko av høy kvalitet varierer i funksjoner, underlag og design. Du kan dermed regne med å finne sko som passer deg og dine behov.

Uansett posisjon og overflate, finner du i disse fotballskoene det siste innen innovasjon og funksjoner, skreddersydd for spesifikke forhold. Det er snakk om myke, faste og kunstige overflater, for ikke å glemme astro-gressoverflater. Fotballskoene ivaretar funksjonene som trengs på de ulike underlagene, via trekksåler, konturer og perforert fôr. Det er også hastighetsforbedrende kniver, som hjelper deg med å yte best mulig i hver kamp.Materialene fotballskoene er produsert av, er hovedsakelig lær og syntetiske materialer. Det brukes også fleksible materialer, som polyuretan og forsterket demping med skumkompositt. Disse har som funksjon å beskytte og forbedre ytelsen i fotballskoene. Noen av materialene er resirkulerte, for en mer bærekraftig produksjon. Du finner også sko laget av karbonfiber, som er ekstremt slitesterk materiale som varer lenger.

Match underlaget med fotballsko outlet

Innendørssko til fotballspill er spesielt designet med flate såler, med teknologi som gjør at de ikke sklir, og tåler raske svinger. Dette er noe du finner flere alternativer av i vårt outlet for fotballsko.

Til grus og kunstgress (TURF) kan du få egne sko som takler disse ulike underlagene. I TURF-sko skal overdelen gi best mulig kontroll, og gummisålen er designet for utmerket grep. Med fargeblokker på sidene og forfoten, fremheves egenskapene som gir flotte skudd. Det bidrar også til gode egenskaper for sentring eller dribling.

Gressko (FG), med sin spesielle teknologi i innersålen, er ment å gi det unikt sterke grepet som forhindrer at foten glir inni skoene – særdeles viktig under en intens kamp. Med riller på sålen under forfoten, takler du eksplosive akselerasjoner.Fullfør antrekket før kampen

Her får du sko med enkle minimalistiske design, samt retro-inspirerte finisher med spreke farger. Fotballskoene byr dermed på dynamiske egenskaper, kombinert med moderne estetikk.

Gå gjerne for tradisjonelt atletiske detaljer innen fotballen, med stripete design med en sporty joggedress. Kjør på med neonfarger og trykte aksenter for et mer moderne design til fotballshortsen og fleecegenseren. Fullfør settet med matchende fotballskjorte og nøytrale shorts, for et mer profesjonelt utseende.Fotballtreningen innendørs kan gjøres med fottøy med nøytrale farger, for så å gå for mer spreke farger på antrekket. Det kan være en rød treningsshorts og en knallrosa trøye. Her gjelder det å bruke fantasien.