Fotballsko

Populære filter
340 produkter

Markedets kuleste fotballsko

Hos Zalando finner du fotballsko fra alle de største og ledende skomerkene, noe som gir deg et hav av muligheter både når det gjelder stil, teknologiske egenskaper og funksjonalitet. Enten du ser etter fotballsko til herre i en klassisk farge som sort eller grått, eller ønsker noe mer fargerikt har vi noe som vil falle i smak.

Et godt utgangspunkt er skoene som kommer i flere farger, og med en overdel i kunststoff som gjør skoene superlette og derfor bidrar til at du kan løpe både raskere og lengre, begge viktige faktorer når du konkurrerer på fotballbanen. Det tynne foret gjør at skoen puster og du kan holde føttene avkjølte, samtidig som at sålen i et syntetisk materiale er konstruert for maksimal effekt og styrke.

Moderne fotballsko til menn som hjelper deg å prestere bedre

Ikke nok med at skoene er laget i et tynt og moderne yttermateriale som gjør skoene lette, de er også konstruert for å gi den beste dempingen og beskyttelsen til føttene, slik at du både kan løpe lengre, raskere og sparke ballen hardere.

Skotuppen er rund for å gi beskyttelse til føttene, og hælformen er flat med et ekstra lag som beskytter mot skader og belastning.

Form og funksjon i skjønn forening

Hos Zalando finner du også et stort utvalg av sko fra de ledende merkene, som kombinerer et moderne design med innovative knotter, som fungerer like godt på naturgress og kunstgress. Flere av modellene kommer med en sokk lignende passform, noe som gir deg en ekstra komfortabel fotballopplevelse.

Den forsterkede hælen bidrar til at du unngår skader, ettersom hele området bak på hælen er beskyttet fra taklinger og spark. Samtidig sørger den runde tuppen for god beskyttelse for tær og andre deler av overfoten, som er sårbar for stempling ved taklinger.

Andre har også kjøpt

Hvordan behandle fotballsko?

For at fotballskoene dine skal få den optimale levetiden, er det alfa og omega at du vedlikeholder og rengjør de riktig, da ulike materialer skal behandles på ulik måte. Dersom fotballskoene dine er laget av skinn, bør du starte med å spraye dem med impregneringsspray før de tas i bruk for å beskytte dem mot fukt og skitt. Deretter er det viktig at du jevnlig smører dem inn med en lærbalsam, skokrem eller lærfett for å forhindre uttørking som kan føre til at materialet sprekker. Det bør også nevnes at skinn kan sprekke hvis det blir utsatt for direkte varme, så husk å la skoene tørke i frisk luft hvis de blir våte etter en fotballtrening, og unngå å tørke de i for eksempel tørketrommelen eller foran en varmluftsovn. Fotballsko laget av syntetiske materialer trenger ikke like mye behandling som skinn. Allikevel er det lurt å rengjøre dem jevnlig med en fuktig klut for å fjerne skitt og smuss samt lufttørke dem for å unngå dårlig lukt. Bruk gjerne skojern når du skal ta på skoene for å unngå å ødelegge hælkappene (dette gjelder både skinnsko og syntetiske sko). Følger du disse rådene, vil ikke fotballskoene dine bare få et bedre utseende, men de vil også holde seg mye lengre. Vi sees på fotballbanen!