Løpetights til herre

Populære filter
28 produkter

Forbedre ytelsen med løpetights til herre

Løpetights til herre er litt som leggings, som klamrer seg tettere til huden. Det er for å kunne forbedre aerodynamikken og hjelpe med bedre sirkulasjon i bena. Dette vil igjen hjelpe deg med å øke både hastighet og utholdenhet.

Kvaliteten på løpetights til herre er ypperlig, og de kan virkelig hjelpe deg med å realisere potensialet ditt når du jogger eller løper. Løpetights er både for erfarne løpere og nybegynnere, og du vil merke en reell forskjell i ytelsen så snart du tar dem på. Disse løpetightsene vil bidra til å redusere gnagsår, og gjøre løpeturen mer komfortabel. Blant det store utvalget kan du finne noe som passer nettopp dine treningsrutiner og behov.Nylon og polyester er de vanligste materialene som brukes i tights. Spandex inneholder materialer som elastan, som gjør materialet ekstra elastisk.

Ventilerende og komfortable løpetights for herrer

Materialer som nylon sørger for den svetteavvisende egenskapen i løpetights for herrer. Nylon er også det som gjør tightsen pustende, slik at du kan ha den på deg uten at det kjennes klamt. I tillegg til materialets elastisitet, kan du kjenne at tightsen sitter godt og komfortabelt mot kroppen.

Bevegelsesfriheten er viktig i tights. Dette er takket være polyester i materialet. Tightsen vil derfor kjennes ekstra lett, og gi en ikke-absorberende effekt. Spandex fungerer utmerket med sin evne for elastisitet, og gir en mye bedre bevegelsesfrihet.

Tights kan også brukes til andre ting enn bare løping. Du kan for eksempel bruke dem som ekstra varme på kjøligere dager når du skal ut på tur. Plagget vil nemlig også beskytte deg mot kulden.Et tilskudd til flere anledninger

En tights kan brukes til løpeturen om sommeren, sammen med en singlet og et par hvite joggesko. Til joggingen på kjøligere dager, kan du ha på deg en treningsgenser over, og en lue. Til den som fryser lett, er det bare å ha på seg en jakke over.

For en gåtur kan du enkelt bruke løpetights med genser, kombinert med en allværsjakke over. Ha gjerne på deg et par tursko ute i terrenget. Joggesko til mark vil også passe utmerket.Det går også an å bruke tights i treningsstudioet. Ha på deg en slik, sammen med en t-skjorte i spreke farger. Da får plaggene en kontrast til hverandre, som kan bli friskt og fint. Ikke glem å ha på deg et par gode trenings- eller joggesko, også gjerne i spreke farger, så de matcher overdelen din.