Festkjoler

Populære filter
1 980 produkter

Da Christian Dior på slutten av 1940-tallet innførte uttrykket ”cocktailkjole”, var en ny trend født. Før den tid fantes det ikke mange alternativer for kvinner som trengte et antrekk som kunne fungere til selskaper som falt midt i mellom de uformelle teselskapene og de ekstravagante gallamiddagene. Cocktailkjolen var det perfekte plagget til de fleste anledninger for sofistikerte kvinner. Etter at Audrey Hepburn hadde på seg cocktailkjolen i den klassiske filmen Breakfast at Tiffany’s, gjorde den beundrede kreasjonen suksess for alvor. I dag er cocktailkjolen et populært standardantrekk og en sikker vinner for enhver stilbevisst kvinne.

En tidløs klassiker

Har man en klassisk cocktailkjole i skapet har man avverget mange fremtidige kriser av typen ”hva i alle dager skal jeg ha på meg?” Med en enkel og klassisk cocktailkjole vil du alltid være klar til enhver spontan festinvitasjon. De flotte cocktailkjolene er velegnede til formelle sammenkomster, så vel som til middagsselskaper og sene kvelder med venner. Avhengig av formen, materialet og fargen, kan du bruke cocktailkjoler både om vinteren og på sommeren. Du vil finne et bredt spekter tidløse cocktailkjoler her på Zalando. Vår nettbutikk tilbyr noe for enhver smak, enten du ser etter korte eller lange kjoler, med mønster, eller rysjer og glitter. De kommer selvsagt også i et hav av ulike farger for å komplementere din særegne stil. Og husk at du aldri kan få nok cocktailkjoler i klesskapet.

Lekre selskapskjoler som vil få hoder til å snu seg

Gjør en stilfull entrè med en lekker selskapskjole fra Zalando.no. Uansett om du skal på et fancy coctailparty, i bursdagsselskap eller på middag på en fin restaurant, så er vi sikre på at du vil finne den rette selskapskjolen her i vår nettbutikk. Flatterende bodycon-stiler, sexy skjæringer, åpen rygg, romantiske blonder og klassiske snitt – vårt store sortiment byr på noe for enhver smak.

Den rette selskapskjolen vil sørge for at alle øyne er på deg. Gå for en kjole som fremhever din personlige stil og som du vil følge deg komfortabelt i, men ikke vær redd for å prøve nye stiler og farger. Se etter luksuriøse blonder eller delikat silkestoff for en elegant, ladylike look. For en leken og feminin stil, gå for en fargerik blomsterkjole og match den med spisse pumps og en vintage-inspirert clutch. Foretrekker du en klassisk og sofistikert stil? Velg en etuikjole eller en kjole med minimalistisk design. En klassisk kjole kan styles i det uendelige og passer til de fleste typer selskap og sammenkomster. Er du av den modige typen, som gjerne viser frem litt hud og figur? Gå for en transparent kjole da vel! Vårt brede spekter av selskapskjoler byr på noe for enhver stil, anledning, figur og lommebok.

Se også

Ballerinasko

Smykker

Knestrømper

Jerseykjoler