Festkjoler

Populære filter
1 522 produkter
marianyib
marianyib
marianyib·

Festkjoler for den spesielle anledningen

Av og til melder en spesiell anledning seg, og da er det fint å ha en festkjole på lur. Her hos Zalando finner du en rekke ulike modeller og stiler å velge mellom, så din spesielle anledning får riktig antrekk.

Her finner du varianter i mangfoldige farger og passformer, så du kan finne den festkjolen som best komplimenterer deg. Du finner også kjoler i ulike materialer som alle gir ulike uttrykk.

Velg en mer prangende versjon med paljetter eller gå for den klassiske lille sorte. Du kan uansett ikke slå feil.

Den lille sorte finkjolen

Her hos Zalando finner du mange ulike varianter av den klassiske lille sorte finkjolen. Dette er en kjole du absolutt kommer til å elske å ha i skapet – og enda mer, elske å ha på.

Hva med en kort svart kjole med dyp V-hals og puffede ermer? Denne er en nydelig variasjon av den klassiske silhuetten, og perfekt sammen med et par blanke, svarte pumps. Den dype v-halsen gir et utmerket lerret til delikate smykker, som for eksempel et par tynne gullkjeder i ulik lengde.

Tilfør litt farge til antrekket med en liten veske i smaragdgrønt eller rosa. En fargerik veske er også fin sammen med matchende sko eller annet tilbehør.

Glitter og paljetter for det lille ekstra

Når du vil gå for et litt mer prangende uttrykk er en kjole med glitter og paljetter et utmerket valg. Her finner du ulike varianter som alle kan heve antrekket noen hakk.

Velg for eksempel en paljettkjole i gull og sølv med trekvart lange og puffede ermer, og en perfekt lårkort passform. Denne er særlig fin til nyttår, og passer sammen med både pumps og lårhøye støvletter.

Skal du bevege deg utendørs kan du gå for en lang ullkåpe til. Da får du et herlig dimensjonert og teksturert antrekk.