Klokker til dame

Populære filter
931 produkter

Klokker til dame av høy kvalitet

Klokker til dame leveres i mange stiler. Noen er gjennomsiktige, slik at du ser mekanikken, andre har tykke eller tynne rammer, juvelbelagte felger, er trendy, i metall og plast. I det hele tatt alle varianter.

Du finner et stort utvalg av klokker til dame. Sortimentet varierer mellom vintage design av kronografstiler, til mer overdimensjonerte ur. Du finner også mer maskuline kanter og tykkere metallklokker. Her får du luksuriøs finish på designerklokker, med ikoniske logoer og grundige detaljer.Klokken er en fast del av garderoben. Her finner du flere subtile, moderne varianter av dette klassiske tilbehøret.

Activity tracker i klokker til dame

I outlet for klokker til dame, finner du et stort og variert utvalg. Ikke minst et stort utvalg av klokkereimer. Her kan du altså finne frem til akkurat den reimen som passer deg best, uansett hvilken preferanse du har. Du finner alt fra lyse til mørke lærreimer, og du har valget mellom flere typer, tykkelser, farger og uttrykk. Utskiftbare reimer er også tilgjengelige. Da kan du variere etter hva du føler for.

Digitalklokker har ulike funksjoner. De kan vise dato med opplyst display, hvor det også er mulig å stille alarmen. En annen funksjon, er muligheter for stoppeklokke – praktisk for løpeentusiastene. I tillegg er disse klokkene også vanntette. Smartklokker gir deg muligheten til å tracke aktivitetene dine, slik at du får god oversikt over dine daglige rutiner. Det vil også være mulig å lese tekstmeldinger, og svare på dem via klokkens bluetooth-tilkobling. Touchscreen er også en funksjon på utvalgte klokker.

En mer analog klokke har virkelig sjarm og stil på sin side. De kommer med ulike lukkemekanismer: En foldelås sørger for at klokken sitter støtt rundt håndleddet ditt, mens spennelåsen er det mer klassiske alternativet. Enkelte av de analoge klokkene viser også dato.Fra hipster til elegante kvelder

Lærreim passer fint med en vakker blomsterkjole og peep-toe ankelstøvletter. Her balanserer du mellom feminint og maskulint design. Du kan variere med en blank sølvklokke, og kombinere med tynne sølvarmbånd, i kontrasterende teksturer og stiler for stablet effekt.

Få i gang hipster-tilnærmingen med en elegant treklokke. Denne kan for eksempel brukes med en lys bluse, med midjebelte og shorts under. Ha gjerne på brukte, litt røffe sko for å matche klokken. Til fest kan du ha på deg en kort kjole og platåsko, og kombinere med en sølvfarget klokke med juveler. Ha gjerne en clutch med glitrende detaljer, for å matche klokken du har på.Gå for en uformell stil med en klassisk jeans og en flott t-skjorte, og pynt deg gjerne opp med en skulderveske og et smykke.