Klokker til dame

Populære filter
1 163 produkter

Dameklokker som gir det lille ekstra

Har du stilen på plass, men er på utkikk etter det lille ekstra som kan ta antrekket ditt fra bra til best? Da har du kommet til rett sted. Her hos Zalando finner du dameklokker som setter prikken over i-en på ethvert antrekk.

En klokke kan være som et smykke, men den kan også være sporty, elegant, funksjonell, tøff. Det er helt opp til deg. Om du vil ha en dameklokke med mye metallfinish, eller en mer retro stil med rem i lær, så har vi klokken for deg fra mange kjente merker. Hos Zalando finner du klokkene som passer på jobben, til den aktive og som løfter festantrekket.

Enten du gjør deg klar for jobb, ærender eller en kveld ute, så kan dameklokkene du finner her hos Zalando løfte stilen og antrekket ditt.

Gjør garderoben komplett med klokker til dame

Du kan ha alle de riktige klærne i garderoben din, men du vet at det er tilbehøret som løfter enhver look, og gjør det spesielt. Med en klokke til dame i metallisk gullfarge får antrekket ditt et luksuriøst preg, et armbåndsur med lærreim er det stilsikre tilbehøret til enhver hverdagslook, eller du kan skaffe deg en klokke som uttrykker en aktiv livsstil.

Enten du går for en klassisk jeans og T-skjorte-look, street style eller noe mer pyntet, så finner du dameklokkene som perfekt utfyller antrekket og stilen din. Kle deg opp eller ned, og vær klar for både hverdags og fest.

Dameklokker er det perfekte tilbehøret året rundt, og du kan tilpasse stilen med å enten matche med andre smykker og armbånd, eller enkelt og greit gå for en ren stil som gir klokken all oppmerksomheten – her har du mange muligheter.

Noe for enhver

For deg som liker forandring, så kan du gå for en klokke med utskiftbar reim. Du finner også klokker i forskjellige farger og med og uten grafikk, så du finner nok noe som passer ditt uttrykk.

Enten du går for en vintage eller moderne look, så finner du gode alternativer blant Zalandos store utvalg av dameklokker. Her er det bare å velge og vrake.

Andre favoritter