Bikinier

711 produkter

Den første bikinien så dagens lys i Frankrike på 40-tallet, og hvis det er ett eneste plagg som har skapt furore verden over, så er det dette. Eller disse. Bikinier er jo todelte… Mange protesterte, og å si at meningene var delte, er kanskje dagens største underdrivelse, men innerst inne er det ganske klart at de aller fleste falt for bikinier ved første blikk. Den affæren fortsetter til den dag i dag.

Kjærlighet som bare vokser – bikinien er i alles hjerter

Det kan godt tenkes at badedrakten er på full fart inn igjen, men det betyr ikke at bikinien har mistet gløden. Det er noe helt spesielt med dette plagget, og disse kreasjonene, som får frem både kreativitet, lidenskap og den ekte sommerfølelsen. Variasjonene og mulighetene er uendelige, og det er ingen som sier at du må sette sammen den samme toppen med den samme underdelen to ganger – det bestemmer du helt selv. Hva med en mer sporty variant, perfekt for sandvolleyball og svømming, eller en litt mer detaljert og forseggjort variant, vakker sammen med en sarong, til lange sommerkvelder i varme land med en drink i hånden?

Solbrune dager, varme netter

Her oppe i nord er vi ikke bortskjemt med soldager. Vi har kanskje ikke verdens varmeste klima, og vi blir kanskje litt vinterbleke. Men er det noe vi er flinke til, så er det å utnytte de få dagene med sol vi har, og får vi ikke mange nok, er vi flinke til å dra og finne solen på egen hånd. Det er noe helt spesielt med å nyte solen i en stilig bikini, og vi på Zalando legger gjerne til rette for timene dine på stranden. Bare fortell oss hvilke bikinier du liker, så sørger vi for at du har dem på bare noen dager! Ingen tid å miste – kom deg ut i solen!

Vi anbefaler