Bikinier

Populære filter
2 428 produkter
​​

Bikinier for alle former

Her hos Zalando har vi samlet et stort og herlig utvalg av bikinier i mange stiler og former, så uansett hvilken type og stil du er ute etter, finner du her badetøy som passer akkurat deg og din fasong.. Enten du er på utkikk etter den lille, snertne, eller noe mer komfortabelt og støttende, har du kommet til rett sted.

For aktive dager på stranda, kan en bikiniunderdel i hotpants-stil være perfekt. Da får du muligheten til å bevege deg fritt i opphetet kamp i strandvolleyball, eller til og med iver å hive deg ut i bølgene uten å bekymre deg for eventuelle glipper.

For ekstra støtte, kan du gå for en bikini med en highwaist underdel, slik at du kan føle deg både selvsikker og stilsikker hele dagen. Match med en komfortabel halter bikinitopp, så kan du la strandlivet utfolde seg for fullt.

Badetøy til strand og vann

Enten du elsker å tilbringe dagen med bølgeskvulp, lange sandstrender eller varme svaberg, eller om du heller foretrekker å bare høre på vannet slå mot stranda mens du ligger og absorberer hver eneste solstråle som kommer din vei, har Zalando bikinier perfekte for deg. For timevis i vannet, kan det være herlig med badetøy som sitter litt ekstra godt, for eksempel en topp med justerbare og kanskje litt bredere stropper, og en underdel enten med elastikk eller en snor som kan strammes i livet – som en liten ekstra forsikring i bølgene.

Er det solstrålene du er ute etter, vil du kanskje gå for en bikini som er litt mindre dekkende, slik at du får full kontroll på eventuelle skiller. Her kan for eksempel en stroppeløs overdel være perfekt.

Luksuriøst og stilfullt strandliv

Zalando handler ikke bare om mote. Dette er et sted hvor du kan finne inspirasjon til å utfolde deg og din personlige stil, selvfølgelig også når det kommer til bikinier.

Er du av den lekne sorten, kan for eksempel badetøy i spennende mønstre og farger fremheve det unike i deg. Eller kanskje frynser, designelementer og snitt er hvor du viser resten av verden din personlige stil?

Hvis du identifiserer deg mer som den klassiske og nedtonede sorten, har vi jammen bikinier til deg også. Gå for ensfargede sett, for eksempel i svart eller marineblått, og velg gjerne snitt med rene linjer for et tidløst uttrykk. Uansett hva din personlige stil er, kan du finne badetøy og bikinier som inspirerer her hos Zalando.