Populære filter
8 389 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Kule produkter fra Tommy Hilfiger til store og små

Du kan finne mye fint til kvinner, menn og barn fra det legendariske merket Tommy Hilfiger hos Zalando, et merke som er oppkalt etter gründeren selv. Denne velkjente produsenten overrasker stadig med sporty og kule plagg av høy kvalitet. Enten du er en kvinne på utkikk etter et spennende antrekk til arbeid eller fest, eller en mann på leting etter en kul skjorte, så finner du alltid noe spennende her.

Du får blant annet en riktig kul v-hals i ulike farger laget i silkemyk bomull. Dette er den perfekte genseren, enten du vil slappe av med en god bok i sofaen eller under en blazer for en mer formell look. Du finner også lekre poloskjorter til både herre og dame fra Tommy Hilfiger. Enten du er på leting etter en fargesterk versjon i rødt eller oransje til klassiske farger som blått og sort, så er det gode muligheter til å finne noe passende.

Laget i myk bomull og med elastan er dette et supert alternativ for deg som leter etter noe behagelig. Poloskjortene kommer med knapper i halsen og korte ermer, noe som gjør dette til et godt valg til jobb og fritid.

Freshe og sporty klær som gjør deg klar til den nye sesongen

Alle trenger vi en avslappet og kul t-skjorte, enten du er glad i et liv utendørs eller ikke. Hos Zalando finner du en rekke tøffe t-skjorter med den ikoniske Tommy Hilfiger-logoen på brystet og med andre stilige motiver. Hvis du er mer glad i sterke farger som oransje, grønt eller lyseblått tilbyr Tommy Hilfiger flere t-skjorter i disse fargene. Det er også gode muligheter for å skaffe seg et par klassiske sko i form av sneakers, tennissko eller lignende.

Tommy Hilfiger har en rekke praktiske og kule joggesko, som er perfekt for deg som liker å trene utendørs. Sjekk ut skoene med lufting, ettersom de er perfekte for varme dager, enten du tar deg en løpetur utendørs eller vil slappe av i sola.

Joggesko som virkelig hjelper føttene

Joggesko som virkelig hjelper føttene dine ved at de minsker belastningen over tid. Kule detaljer og materialvalg i en annen klasse. Skoene fra Tommy Hilfiger kommer med en solid gummisåle som absorberer slagene mot underlaget, og sørger for at føttene dine unngår belastningsskader. Videre er skoene fra Tommy Hilfiger utviklet for at du skal kunne trene hardt utendørs eller ta deg en hyggelig løpetur.