Katalog

Populære filter
1 224 produkter

Følg merker du liker

Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Den ikoniske Gant-skjorten

Bernard Gantmacher grunnla et firma i en liten by i Connecticut i USA, og suksessen var et faktum da Gantmacher startet et samarbeid med sønnene sine. Med entusiasme for kvalitetsplagg, og Marty og Elliots gode sans for forretninger, var de et perfekt team.

For Gant startet det hele med skjorter, og de har aldri sluttet å la seg inspirere. Bernard var sønn av en møller fra Miropol i Ukraina, og allerede som tenåring hadde han reist fra det russiske imperiet via Rotterdam til Amerika.

På kvelden gikk han på skole ved Columbia University's School of Pharmacy, og på dagen jobbet han i en klesfabrikk på Lower East Side. Bernards jobb var å sette sammen diverse plagg, spesielt skjorter. Han måtte lære skreddersøm, noe som samtidig vekket hans gründergen. Det var også her han ble kjent med sin kone, Rebecca Rose.

Gant hettegenser: Noe alle vil ha

Gant er et verdenskjent merke, og er spesielt elsket for sin klassiske stil, som både er voksen og litt formell. Gjør et klassisk plagg litt mer uformelt ved å kombinere det med et par joggesko og en regnjakke. Et snev av noe sporty gjør at man ser ledigere ut, men uten å miste elegansen. Det er lett å oppnå urbane, hverdagslige outfits gjennom Gants klesplagg, men fortsatt fremstå velkledd.

Den populære Gant-hettegenseren er av en myk og kraftig bomullsblanding. Genseren har en trendy, avslappet look og er veldig komfortabel. De mange herlige produktene kan brukes daglig på kontoret, og deretter være med deg direkte til et vennetreff etter jobben.

Snittet er klassisk, men stilen kan allikevel være mindre stiv, noe som gjør at du kan se elegant og sporty ut på samme tid. Vil man oppnå en klassisk Gant-stil, er det bare å kombinere den typiske skjorten med et par jeans eller et slim skjørt.

Mennesker og Gant

Klærne de produserer er ofte laget av materialer som bomull, kashmir og ull for lengst mulig holdbarhet. Mote er gøy og er under stadig forandring, men det er greit å kunne bygge en base i klesskapet som varer lenge.

Selskapet har forpliktet seg til å gjøre moteindustrien mer miljøvennlig. De jobber med organisasjonen WaterAid, hvor det innovative prosjektet Conserve Every Drop startet, som har som mål å sikre verdifulle vannressurser i India.

Gant overholder de sosiale kravene, samt de etiske retningslinjene. De bygger langsiktige relasjoner med sine leverandører, og fører en tverrkulturell kommunikasjon med gjensidig respekt. Selskapet søker alltid etter å forbedre sine bærekraftige løsninger.