Katalog

Populære filter
1 411 produkter
Følg merker du liker
Vær førstemann til å få vite om nye produkter

Flotte og sporty plagg fra Champion til både herre og dame

For deg som er interessert i fashion, er Zalando et glimrende utgangspunkt med sitt store utvalg av kjente merkevarer som garantert vil vekke din interesse for mote. Her finner du både treningsklær, og avslappede plagg som fint kan brukes ute i byen eller hjemme. Champion er et merke som i lengre tid har levert utmerkede klær til trening, som de ikoniske joggebuksene i myk bomull som finnes i flere forskjellige farger.

Champion har også et solid sortiment av gensere, som er supre under en overskjorte eller jakke, og fungerer utmerket for å holde varmen på kjøligere dager. Du finner også et rikt utvalg av treningsskjorter, enten i form av elegante t-skjorter laget i bomull eller varianter bestående av pustende materialer som mesh. Utstrakt bruk av økologisk bomull bidrar til en mer bærekraftig profil.

Når det gjelder det innerste laget, har dette merket også et rikt utvalg av undertøy, som både er fint, behagelig og sporty. BH og truser finner du i flere forskjellige farger, slik at det er enkelt å matche som du vil. Videre tilbyr dette merket mye praktisk og fint tilbehør, som capser og praktiske ryggsekker, i tillegg til tradisjonelle treningsklær.

Kombiner ulike plagg fra Champion for en unik stil

Selv om merket for mange er synonymt med behagelige og sporty collegegensere eller bukser, er det anbefalt å utforske de mange andre produktene du finner i katalogen til Champion. De sorte treningstightsene fra Champion er et eksempel på et plagg som fungerer som basisplagg til hverdag og trening. Kombiner disse elegante tightsene med en hettegenser, treningsoverdel eller stilig dunjakke for en moderne og samtidig trendy look.

Du finner også velegnede joggesko tilgjengelig fra Champion, som er utviklet for å passe til løping med fokus på demping. Disse skoene finnes i flere farger, og har en lav profil som gjør det enkelt å bruke dem med andre plagg som denim og treningsklær.

Bærekraft og materialer som vil vare i lang tid

Champion er opptatt av at alle plaggene skal vare over lengre tid. Dette betyr at når du kjøper en t-skjorte eller shorts fra dette merket, skal du være sikker på at klærne holder passformen over tid, selv ved slitasje og hard trening. For et best mulig resultat, kan det være lurt å følge instruksjonene som følger med plagget ved kjøp. Det innebærer blant annet at du bør unngå bleking eller rensemidler.