Omslagskjoler

Populære filter
965 produkter

Omslagskjoler for alle begivenheter

Enten du er på utkikk etter den lille sorte eller ser etter noe mer livlig og flørtende, så kan du finne omslagskjoler som passer ditt humør her hos Zalando. Du får både korte og lange varianter, med og uten ermer, så du kan velge den kjolen som passer best for deg og din stil.

Velg for eksempel en kort, svart variant, med V-hals, belte i livet og A-snitt, for et elegant plagg som kan være din trofaste partner når du vil føle deg på ditt beste. Bruk den med hæler til restaurantmiddagen, og med hvite sneakers og en mer sporty jakke til den feminine, men tilbakelente hverdagen.

Du kan også kle enhver kjole både opp og ned, alt etter hva du velger av accessoirer. En omslagskjole kan altså ha mange bruksområder når du styler den på forskjellige måter.

Finn sommerlooken

En omslagskjole kan være herlig å ha på lur i skapet uansett sesong, men kanskje særlig i de sommerlige månedene. Her hos Zalando finner du kjoler i lette materialer med lekne trykk og vakre farger, perfekte for lange, varme dager.

Gå for en feminin kort kjole i et lett materiale som beveger seg med sommerbrisen. Da holder du komforten oppe, og stilen på plass. Når sola er på sitt beste er det også herlig å leke med trykk og farger. Hva med et sommerlig blomstermotiv eller en livlig helgrønn kjole til hagefesten?

For de litt kaldere månedene kan du gå for en kjole med lange ermer, men du kan fortsatt gjerne velge en kort variant – da er det ekstra stilig med et par lårhøye støvletter til. Kjør på med en kåpe og et stort skjerf, så er du kledd for det urbane livet.

Valg som varer

Her hos Zalando er vi alltid opptatt av at du skal kunne ta valg som er bedre for både deg og planeten. Derfor gjør vi det enkelt å finne fram til bærekraftige alternativer i enhver kategori.

Du finner for eksempel klær laget med resirkulerte materialer eller med økologisk bomull – prosesser som bidrar til mindre bruk av skadelige kjemikaler og redusert vannforbruk, blant annet. Du finner også kjoler framstilt med materialer fra mer forsvarlig skogbruk, som kommer fra sertifiserte produsenter som bidrar til å bevare eldgamle og utrydningstruede skoger.

Se etter det grønne bærekraftighetsmerket vårt når du blar gjennom utvalget av omslagskjoler, eller gjør det enda enklere og filtrer søket ditt til å bare inkludere bærekraftige alternativer. Slik kan du finne de beste omslagskjolene for deg, som ikke bare gir deg følelsen av å se fantastisk ut, men som også utgjør en positiv forskjell for resten av verden.