Boots til dame

Populære filter
2 624 produkter

Start vinterhalvåret med stilige boots til dame

Man kan godt si at støvler har blitt en viktig del av garderoben vår. Dagens kvinne vet nøyaktig hvor hun skal, og det vises i hvert skritt hun tar. Boots til dame er et tidløst skotøy som kombinerer femininitet, eleganse og komfort. Damestøvletten ble populær på 60-tallet, og vår kjærlighet for denne skotypen fortsette den dag i dag.

Det finnes støvler for nesten enhver anledning. Vi kan velge myke og enkle støvler av fleksible og behagelige materialer som stoff, syntetiske fibre og lær. Modeller med solid demping gjør at du kan bruke dem hele dagen uten at det blir ubehagelig.

Sko og hælhøyder varierer stort. Hvordan du vil anvende dem beror på anledningen. Støvler med lav hæl gir stilen din en naturlig og enkel fasade, og de er mer nøkterne og praktiske. Høye støvletter med hæl og elegante detaljer kan være din følgesvenn for festkvelder og sofisitkerte måltider.

Kle deg i støvler til dame som skiller seg ut i design og detaljer

Søker du utsøkt eleganse kan du gå for nåværende trender. Vil du heller ha noe mindre eksperimentelt, kan du gå for street style. Mom jeans med en oversized strikket genser og en skjorte er perfekt kombinert med et par platåstøvler.

Seond skin-støvler passer utmerket med blyantskørt eller vide bukser. Dette er en sko med en utrolig god tilpasningsevne. Superstilige slappe boots er det optimale alternativet for deg som ikke vil gå i lårhøye støvler eller second skin-modeller. Kombiner denne støvelen med en lang, avslappet kjole.

Finn dine komfortable månestøvler med fôr eller velg en av de mer sofistikerte versjonene, som en litt høyere og ekstravagant modell i hvitt. Gjør stilen din komplett og putt buksen ned i skoen og sleng over en lang jakke.

Elegante støvletter til de fineste begivenhetene

Klassiske stilettmodeller er definisjonen på eleganse, og passer tilsynelatende til enhver fest. De passer ypperlig til diskrete kjoler, men også til moteriktige skinnskjørt i kombinasjon med en skjorte eller en herlig genser. Ekstremt feminine og knehøye støvletter er feststøvelene, men med et langt skjørt passer de alt i alt også til kontoret.

Kanskje du foretrekker en enkel og komfortabel hverdagslook som ikke går på kompromiss med din stil. Det er ingenting søtere enn kombinasjonen av en turtleneck, leggings og et par stilige boots.

Høye støvler og lange kjoler er en stilduo med tilpasningsevne, og eleganse er ubestridelig i moteverdenen. Beviset finnes på utallige moteshow som viser at disse elementene er en sikker stilseier, uansett anledning.