Parkas

Populære filter
559 produkter

Parkas er et godt alternativ til en stor og tung vinterjakke når den kalde årstiden banker på døren. Du trenger ikke ofre stil for komfort! Med en elegant parkas kan du gå vinteren i møte med et smil. Parkas til dame kommer i en kolleksjon av fantastiske farger, design og detaljer som hetter, store lommer og stilige mønstre. Parkasen er ikke bare en pen vinterjakke, den er også praktisk på så mange måter. Vindtett og vannavstøtende er kun to av egenskapene som gjør jakken til at godt alternativ for kvinner som liker utendørsaktiviteter. Parkas er en utrolig populær jakke, kanskje fordi den er så enkel å integrere i en eksisterende garderobe.

Parkas til dame – varm, feminin og praktisk!

Zalando.no tilbyr deg parkaser i mange ulike lengder, snitt, og med eller uten hette, fuskepels eller kanskje snøring i bunn for en ekstra varm følelse. Du vil garantert finne en ny favoritt blant det store utvalget av parkaser i vår online nettbutikk. Bruk en parkas over en søt kjole og et par boots, og du oppnår en tøff og annerledes look. Eller til et par kule jeans og gummistøvler, og du er klar for alt fra festivalliv til enhver høstdag. Forbered deg på de kalde vintermånedene med en deilig parkas fra Zalando i dag!

Se også

Vintersko

Vinterjakker

Skjerf

Tøffe parkas til dame

Det er få plagg som er like versatile som en parkas til dame. Hos Zalando finner du et stort utvalg av de ledende merkene som tilbyr en rekke modeller skreddersydd for dårlig vær og regn. Hva med en tøff modell i grønt som beskytter deg fra regnet? En jakken med en beskyttende hette sørger for at ansiktet ditt skjermes fra vær og vind. Du finner også jakker med mulighet til å regulere passformen enten på jakken eller i selve hetta.

En rekke kule og freshe farger som passer til alt

Enten du ser etter regnparkas til dame eller noe litt varmere, så finner du de fleste av våre typer jakker i ulike farger slik som for eksempel grønt, blått og gult. Hva med en tøff regnjakke i mørkeblått, med et lett fôr som holder deg både tørr og stilfull om høsten? Velg deg en jakke som kommer med både glidelås og knapper slik at du har flere valg når det gjelder hvordan jakken skal sitte. Eller hva med en tøff gul regnjakke med hette og snorer, slik at du får strammet inn hetten på en praktisk måte?

En jakke med store innerlommer og smarte ytterlommer gir deg rom til å lagre alle dine egendeler på en lett måte. Lommer sikret med en stilig knapp gir deg et rent design, slik at du kan holde på både tingene dine og stilen din.

En kul parkas gjør deg klar for alle utfordringer

Når det gjelder litt tykkere og kraftigere parkas til kaldere vær, så har vi også et bredt utvalg. Hva med stilige og elegante parkas til dame, med en slank profil og fôret hette for en komfortabel og stilig look? Overmateriale konstruert i 100% polyester og fôr laget i rent polyester holder deg varm og er lett å vaske.