Parkas

Populære filter
156 produkter

Tøffe parkas til dame

Det er få plagg som er like versatile som en parkas til dame. Hos Zalando finner du et stort utvalg av de ledende merkene som tilbyr en rekke modeller skreddersydd for dårlig vær og regn. Hva med en tøff modell i grønt som beskytter deg fra regnet? En jakken med en beskyttende hette sørger for at ansiktet ditt skjermes fra vær og vind. Du finner også jakker med mulighet til å regulere passformen enten på jakken eller i selve hetta.

En rekke kule og freshe farger som passer til alt

Enten du ser etter regnparkas til dame eller noe litt varmere, så finner du de fleste av våre typer jakker i ulike farger slik som for eksempel grønt, blått og gult. Hva med en tøff regnjakke i mørkeblått, med et lett fôr som holder deg både tørr og stilfull om høsten? Velg deg en jakke som kommer med både glidelås og knapper slik at du har flere valg når det gjelder hvordan jakken skal sitte. Eller hva med en tøff gul regnjakke med hette og snorer, slik at du får strammet inn hetten på en praktisk måte?

En jakke med store innerlommer og smarte ytterlommer gir deg rom til å lagre alle dine egendeler på en lett måte. Lommer sikret med en stilig knapp gir deg et rent design, slik at du kan holde på både tingene dine og stilen din.

En kul parkas gjør deg klar for alle utfordringer

Når det gjelder litt tykkere og kraftigere parkas til kaldere vær, så har vi også et bredt utvalg. Hva med stilige og elegante parkas til dame, med en slank profil og fôret hette for en komfortabel og stilig look? Overmateriale konstruert i 100% polyester og fôr laget i rent polyester holder deg varm og er lett å vaske.